Çukur 5. Bölüm Fragmanı

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,844
Puanı
1,060
Kısa sürede izleyiciye kendini sevdiren reyting listesinde zirveye oynayan yapımda bu hafta İdris Koçovalı'nın olaylara dahil olmasıyla işler iyice kızışıyor ve aksiyon giderek artıyor.

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Perihan Savaş ve Ercan Kesal'ın paylaştığı Ay Yapım dizisi Çukur, yeni bölümüyle her Pazartesi akşamı Show TV'de!

1.Fragman

Bu bölümde de öyle olur ancak çok uzun sürmez. Selim erken patlayacak ve karşı cepheye geçecek ki savaş kızışsın.
Yamaç babasıyla uyuyşmuş bu arada ilk defa baba diyip birde babasının dediklerini uyguluyor kendi başına iş yapmayı bırakmıs onların bir duygusal sahnesini görebliriz belki yamaç akza geçirdi diye babası yumusamıstır :A

Selim’in şu aşamada açığa çıkma ihtimali yok. Ancak çok uzun da sürmez açığa çıkması.

Benim tahmim Selim yaptıklarından pişman olur, Vartolu’nun adamıymış gibi gözüküp Yamaç’a çalışır bu sır açığa çıktığında. :A

Bu bölümde de öyle olur ancak çok uzun sürmez. Selim erken patlayacak ve karşı cepheye geçecek ki savaş kızışsın.

Yamaç babasıyla uyuyşmuş bu arada ilk defa baba diyip birde babasının dediklerini uyguluyor kendi başına iş yapmayı bırakmıs onların bir duygusal sahnesini görebliriz belki yamaç akza geçirdi diye babası yumusamıstır :A

Selim’in şu aşamada açığa çıkma ihtimali yok. Ancak çok uzun da sürmez açığa çıkması.

Benim tahmim Selim yaptıklarından pişman olur, Vartolu’nun adamıymış gibi gözüküp Yamaç’a çalışır bu sır açığa çıktığında. :A
Geçen bölüm depoya giren ve çöpünden yüzük kutusu çıkan adam uzun boylu bir korumaydı. Adı ne unuttum. Ondan bahsediyorlardır herhalde şu anda, içerdeki 2. adam falan mı oluyor o acaba şimdi (b)

Ben de tutmadım zaten @Sherlock söyledi bana da :F Ben uzun boylu koruma olarak işaret ettim size haini :A
yalnız arası severim ama o boyda birinin isa boyunda birini dövme ihtimali yok :A

içerde de sarp bile minikten çekiniyordu :A arası sevsemde gerçekle alakası yok sahnenin okadar objektifim :A :A :A @Sherlock

yalnız arası severim ama o boyda birinin isa boyunda birini dövme ihtimali yok :A

içerde de sarp bile minikten çekiniyordu :A arası sevsemde gerçekle alakası yok sahnenin okadar objektifim :A :A :A @Sherlock
Vaay gözlerim yaşardı :A Geçen bölümde 5-6 kişiyi birden dövüyordu Aras bey :A Hayır bir de şöyle bir şey var bunlar İçerde'de polisti dövüyorlardı milleti tamam o normal. Ee burada mafya işlerine bile bulaşmamış 18 yaşında evden kaçmış bir adamı canlandırıyor, nereden geliyor bu güç? :F @Sherlock

Vaay gözlerim yaşardı :A Geçen bölümde 5-6 kişiyi birden dövüyordu Aras bey :A Hayır bir de şöyle bir şey var bunlar İçerde'de polisti dövüyorlardı milleti tamam o normal. Ee burada mafya işlerine bile bulaşmamış 18 yaşında evden kaçmış bir adamı canlandırıyor, nereden geliyor bu güç? :F @Sherlock
yani minikten çağatay baya baya korkuyordu :A isada onun boylarında hatta daha kalıplı aras hiç darbe yemeden dövüyor :F :F :F

Mafya işleri yapmamış haklısın yalnız burada şu şekilde bir durum: Yamaç evden kaçmış birtakım zorluklar olmuş psikopat bir hayat tarzı takılmış,çünkü ilk bölümde şarkı söylerken mekanda biriyle dalasiyor tartışıyor,bu yüzden olabilir:A @Çiğdem-