Diss Atma yarışması (rep ödüllü)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurşun attığın dissler yeni geldi
Yalnız dedim ya bunlar diss değildi
Ayı demişsin var bitane aynada evindeki
Dağa taşıyacakmışın doğru mu duydum evini

Çeçen meçen hepsi bana ırkdaş gelir.
Şoparlık ispanya dan çıkma hadi beni devir.
Attığın dissler bana hafif gelir.
Yine söylüyom kurşun abin sana rapi öğretir

Fazla kasma kendini kelimelerde boğulursun.
Ben her diss atışta yine kudurursun.
Bu diss meselesine de çok soğuksun.
Kaşınanı kaşırım buyuda biliyosun.

Alpo ya gelince delikanlı çocuktur mix yapmış.
Senin dj liğini solda sıfır bırakmış.
Hala dj im diye geçin ama senin sayfan çoktan kararmış.
Bi şarkı yapta kopalım hadi Kurşun yüzün sararmış

Takim dedimişsin doğrudur ama ben tekim
Sabahleyin uyanır ilk disslerimi eline veririm
Sonra bi bardak sıcak çayımı içerim.
Kuduran varsa forumda terzi misali dikerim.
Bu arada bu benim serseri serbest stilim.

Kurşunların uysa uysa uyar boncuklu tabancaya
Daha diss ne demek onu bilmeden geldin buraya
Dj-Alpo haklıymış sen çeçen değil şoparsın foruma
Artık liriklerimin Etkisiyle hıncından patla

Patlasan Cürrüm(Cürmün) kadar yer yakarsın
Zaten ismin üstünde sahte kurşun
Anca bu sözlerle kuyumu kazarsın
Ama yağma yok beni görsen korkudan kendin atlarsın

Dj-Alpo yu daha iyi anlıyorum şimdi
Her nekadar zıt olsakta düşmanımız aynı kişi
İki kıçı kırık lafla diss attığını sen
kusra(kusura) bakmada senden olmaz bişi

Buda Kurşuna kapak oldu
Ne oldu kurşun gözlerinmi doldu
Ağlama rapi öğretir abin sana
Şimdilik bu kadar Çünki (Çünkü) zamanım doldu

Verdim eline kurşunun laflarını
Artık değerlendirin bu rymları(Anlamadım Bile)
5 dakkadır(Dakikadır) gırtlak patlatıyorum
ama artık gelsin rep puanları

Önce Türkçeyi Adam Gibi Kullan Eğerki Bunu Yapamıyorsan Bırak Bu Mereti Yazma Dostum Tamam Mı ??

Bi İş Yapıyorsak Tam Yapalım Arkadaşlar Türkçemizi Düzgün Kullanalım

Kurşun attığın dissler yeni geldi
Yalnız dedim ya bunlar diss değildi
Ayı demişsin var bitane aynada evindeki
Dağa taşıyacakmışın doğru mu duydum evini

Çeçen meçen hepsi bana ırkdaş gelir.
Şoparlık ispanya dan çıkma hadi beni devir.(Sallamadan Verelim Doğru Bilgi Şoparlık Hindistan Kökenlidir...)
Attığın dissler bana hafif gelir.
Yine söylüyom(Söylüyorum) kurşun abin sana rapi öğretir

Fazla kasma kendini kelimelerde boğulursun.
Ben her diss atışta yine kudurursun.
Bu diss meselesine de çok soğuksun.
Kaşınanı kaşırım buyuda(Bunuda) biliyosun.

Alpo ya gelince delikanlı çocuktur mix yapmış.
Senin dj liğini solda sıfır bırakmış.
Hala dj im diye geçin ama senin sayfan çoktan kararmış.
Bi şarkı yapta kopalım hadi Kurşun yüzün sararmış

Takim(Tekim) dedimişsin doğrudur ama ben tekim
Sabahleyin uyanır ilk disslerimi eline veririm
Sonra bi bardak sıcak çayımı içerim.
Kuduran varsa forumda terzi misali dikerim.
Bu arada bu benim serseri serbest stilim.

Hala Bozuk Türkçe Diss Böyle Yapılıyorsa Bırak Yapma...

Son düzenleme:
Katsumo önce şunu söyliyeyim şopar çingeneliktir. ve çingenelikte ispanyadaki endülüs yahudilerinden gelmiştir.Tekim demişsin orası doğru Takım olucak yani grup bazında.Arada hızlı yazdığım içinde bozukluklar olabilir rymlar dedim bu rap aleminde kullanılan bir tabirdir lütfen biraz daha bilgi dağarcığını genişlet. Söylüyom,kusra,dakkadır gibi kelimelerimde okuyan kişinin hızlı okuması için dir ve sokaklarda vs.. yerlerdede böyle konuşuruz. sonuçta bu bi diss yarışması ve sokak sanatı kullanılmalı. lütfen bu sanata biraz saygıııı...

romanlar (cingeneler yani) ilk olarak hindistandan dunyaya yayilmis gocebe topluluklardir. geldikleri ulkenin diliyle kendi dilleri olan romaniyi birlestirir ve bu dili konusurlar... misal: sopar, zarbo ...
gayette gocebe olduklariyla baglantili olsa gerek hicbir zaman duzenli islerde calismaz, kimsenin isinede burunlari sokmamak, piyasalarini bulandirmamak icin iddiasiz islerde calisirlar... misal: cicekcilik...
krallari bile vardir rusya civarlarinda ikamet eder su an, dislerinin yarisida altindir.

Yemişim Böyle Sanatı Türkçemizi Bozcaksa Olmasın Böyle SAnat

Benim Bilgim Seninkini 100'e Katlar Bundan Emin Ol 😉 😉

kökenleri genel kabul görmüs sava göre hindistan'in pencab eyaleti olan halk. sanildigi gibi bu insanlar kendiliginden göc etmemis, tarihi kayitlarda da sabit oldugu üzere, ayni zenciler gibi, köle olarak dünyanin dört bir tarafina dagitilmislardir. romanlardan (cingene sözcügü az yada cok küfür anlami kazandigindan kullanmasak?) bahseden en eski kayit tabari'ye aittir. 855 yilinda suriye'ye saldiran bizanslilar'in oraya yerlesmis romanlari esir alip, bizans'a dagittigini kaydeder. gene daha sonralari Firdevsi tarafindan yazilmis Şahname'de 5. yy.'da iran sahi bahram'in hint racasindan kendisine müzisyenlikleri ile nam salmis luri kavmini göndermesini rica ettigi gecer. cingene sözcügü de etimolojik olarak bu olaya atifta bulunur: kökeni farsca cengiyan olup ceng adli eski bir calgiyi calan, ya da kisaca calgici demektir. büyük olasilikla romanlarin atasi olan bu kavimle birlikte daha 5. yy.'da romanlarin büyük yolculugu baslamistir. 1000'li yillarin basinda hindistan'a saldiran Gazneli Mahmud'un buradan yarim milyon esir aldigi da tarihi kayitlara girmistir. dolayisiyla alinan bu esirler, o zamanki büyük dogu imparatorluklarina dagilmis ve tabii ki bu insanlar yeni geldikleri yerde en alt tabakayi olusturduklarindan zamanla, ayni amerika'daki zenciler gibi, gettolar meydana getirerek farkli bir altkültür yaratmislardir. bir süre sonra da belki de kölelikten kacan romanlar gönüllü göcebelige baslamislardir. yolculugun devamini takip edecek olursak:

1290 yunanistan'da ilk kez romanlarin varligi kaydedilir.
1383 macaristan
1385 romanya'da ilk roman köleler.
1407 almanya
1418 fransa
1425 ispanya
1445 eflak prensi vlad dracul bulgaristan'dan 12.000 roman köle getirtir.
1468 kibris
1498 kristof kolomb'un yanlislikla amerika'yi kesfeden gemisinde de dört roman bulunmaktadir!
1501 rusya
1505 ingiltere
1512 isvec
1538 portekiz ülkesindeki romanlari kolonilerine sürgüne gönderir.
1547 6. edward ingiltere'deki tüm romanlarin yakalanip bir "v" ile daglandiktan sonra iki yil köle olarak calistirilmalarini öngören bir yasa cikarir.
1568 papa 5. pius tüm romanlari afaroz eder.
1589 danimarka ülkesini terketmeyen romanlara idam cezasi getirir.
1660 14. louis fransa'daki tüm romanlari kolonilere sürgüne yollar.
1710 avusturya imparatoru 1. joseph tüm roman erkeklerinin mahkemesiz idam edilmesini, cocuk ve kadinlarin da sakat birakilmasini öngören bir yasa cikarir. (bu adama bir de utanmadan aydinlanmaci hükümdar diyorlar!)
1725 baska bir aydinlanmaci hükümdar prusyali 1. fredrich wilhelm kendi topraklarinda yakalanan 18 yasin üstündeki tüm romanlarin kadin erkek ayrimi gözetilmeksizin asilmasini emreder.
1726 yukarida adi gecen 1. joseph'in kardesi yeni avusturya imparatoru 6. karl ülkesinde bulunan tüm roman erkeklerinin idam edilmesini, kadin ve cocuklarin ise kulaklarinin kesilmesini ve imparatorluk sinira getirilip sinir disi edilinceye kadar kamcilanmalarini emreder.
1753 stephan valyi adli bir macar ögrenci roman dilinin pencab kökenli oldugunu kesfeder.
1783 ispanya roman dilini ve giysilerini yasaklayarak 90 gün icerisinde tüm romanlarin yerlesik yasama gecmelerini, buna uymayanlarin da ölümle cezalandirilacagini belirten bir yasa cikarir.
1803 napolyon bonapart ülkesinde romanlarin ikametini yasaklayarak yetiskin erkekleri orduya, cocuk ve kadinlari da kimsesizler evine gönderir.
1834 eflak prensi devletin köle olarak calistirdigi romanlari azad eder. moldovya ve transilvanya da bu karari takip eder.
1874 osmanli imparatorlugu müslüman romanlara diger müslümanlarla esit haklar tanir.
1885 amerikan göcmen bürolari amerika'ya göc etmek isteyen romanlari geri cevirir.
1912 fransa her romanin tasimak zorunda oldugu özel bir roman kimligi dagitir; bu uygulama 1970'e kadar sürmüstür!
1933 hitler önderligindeki almanya özellikle romanlar ve siyahi almanlarin kisirlastirmasini öngören bir yasa cikarir. isvec de bunu takip eder.
1933-45 avrupa'da yasayan yaklasik 1,5 milyon roman nazilerce öldürülür.

Burdan Anlayabilirmisin Bilmem Ama Romanlar İspanyaya 1425 Yılında Gelmişlerdir...

Son düzenleme:
kardeş sennedediğinin farkında değilsin tamam süper şoparları araştırmışın en başta bulgardan bahsediyodun artık hindistan oldu sayemde bişeyler öğrendin. İkincisi alıntı olan dissimi göster lütfen kime alıntı yapmışım kim yalancı çıksın meydana. Ayrıca sanat sanat diye yırtılıyon madem öyle bu yarışmayı açmasaydın. Kusura bakmada senin bilgin bana bin değil 1 bile basamaz...

Doğal Olarak Kopyala Yapıştır Yapmak Ayıp Değil Adam Gibi Türkçeyi Kullan Sen Bizde Çıkıp Bravo Diyelim Bu 1.'si

2. Olarak Bu Konuyu Ben Açmadım Git Bak Anlarsın İlk Mesajıma Bakarsan Dügün Yaz Demişim Yani Yazdığını Söylemişim Alıntı Dedik Mi Sanada Artistlik Yapıyorsun...

romanlar (cingeneler yani) ilk olarak hindistandan dunyaya yayilmis gocebe topluluklardir. geldikleri ulkenin diliyle kendi dilleri olan romaniyi birlestirir ve bu dili konusurlar... misal: sopar, zarbo ...
gayette gocebe olduklariyla baglantili olsa gerek hicbir zaman duzenli islerde calismaz, kimsenin isinede burunlari sokmamak, piyasalarini bulandirmamak icin iddiasiz islerde calisirlar... misal: cicekcilik...
krallari bile vardir rusya civarlarinda ikamet eder su an, dislerinin yarisida altindir.

Yemişim Böyle Sanatı Türkçemizi Bozcaksa Olmasın Böyle SAnat

Benim Bilgim Seninkini 100'e Katlar Bundan Emin Ol 😉 😉
Kalın yazıyı oku lütfen ve alıntı olan disslerimi göster...

Sen Okulada Gitmiyorsun Herhalde Vah Vah

Adam Gibi Oku O Cümleyi krallari bile vardir rusya civarlarinda ikamet eder su an,dişlerinin yarısı altindir...

Altın Bilirsin Herhalde Hani Sarısı Beyazı Falan Oluyor Belki Görmüşsündür Yüzük,Bilezik,Küpe Vs.. Takı Yapılır... İşte Ondan 😉😉

hahaha ya süpersiniz haha cok güldüm :D

daha okumayi bilmezsin,
gelir burda diss söylersin,
ne hallere düstün SINAN
sen kendini bilmezmisin?

Demissin RAP sokak tarzidir
Ama okumayi bilmekte lazimdir
Istiyorsan bi yarisma daha acalim
1. siniftan seni tekrar baslatalim

Sinan daha rapi yapamiyorsun
Bana Dj lik yap diye laf atiyorsun
Sen daha bi isi yapamazken
Ne islerle ugrastigimi sende görüyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...