16 Kasım 2017 Perşembe Reyting Sonuçları

Perşembe günleri vadi ambargosunu özlemiş şuraya bak kanatsız kuşlar zirveyi alıyor

10 Kasım sömürüsü olmayınca Vatanım Sensin çökmüş. :F

Muhtemelen gelecek haftalarda yine Atatürk ile ilgili sömürecek bir şey bulurlar reytingi yükseltmek için. :F

Atatürkçüyüz deyip de bu denli Atatürk'ten nemalanmaya çalışmak... Yazık... :):)

Ben gerçekten bu sonuçları artık sağlıklı bulmuyorum. Aşırı saçma sonuçlar geliyor her gün.

Atatürk’süz kurtuluş savaşı dizisi mi çekselerdi? Ne alakası var bunu sömürmekle o zaman hiç Osmanlı dizisi çekilmesin padişahlar var ya da hiç dönem dizisi çekilmesin bu mantıkla. :D
Keşke Atatürk karekterini canlandırabilecek oyuncu bulsalar da mesela Haluk Bilginer gibi canlandırsa.Atatürk'ün yüzünü göstermiyorlar dizide ,zaten Atatürk karekterini tam olarak oynatsalar şu an dizi AB grubunda 10 üstü reyting alırdı.

Keşke Atatürk karekterini canlandırabilecek oyuncu bulsalar da mesela Haluk Bilginer gibi canlandırsa.Atatürk'ün yüzünü göstermiyorlar dizide ,zaten Atatürk karekterini tam olarak oynatsalar şu an dizi AB grubunda 10 üstü reyting alırdı.
Atatürk gözükmüyor ama buna rağmen dizi için neler diyorlar ismi bile demek ki etkili oluyor. :D Haluk Bilginer muazzam olur ama dizilerde oynamayı kabul eder mi artık bilmiyorum... Atatürk'ü canlandıran başka oyuncular da vardı isimleri aklıma gelmedi. Onlar da iyi oynamıştı. :D

Vatanım Sensin düşmüs biraz ama yinede Ab ve Abc grubunda reytingleri gayet iyi, sezon sonuna kadar zirvede kalır, Totalde ise reytingler baya ilginç her hafta değişik sonuçlar