Bir hala var tam senlik DenizciğimDizinin tanıtımları döndüğünde ayar olmuştum bir kız vardı açık ben aç et istiyorum deyince sinirlenmiştim
Bir hala var tam senlik DenizciğimDizinin tanıtımları döndüğünde ayar olmuştum bir kız vardı açık ben aç et istiyorum deyince sinirlenmiştim
Kırgın Çiçekler izleyince denk geliyorum fragmanlara biliyorum ama dizinin her Fragmanı aynı sanki hep bi ekrana üç kere hızlı şekilde dıtdıtdıt sesleriyleBir hala var tam senlik Denizciğim
180 dk nasıl geçecek başka @Dosi gibi gerekli kısımları izleyince günlük diziden bile az sürer mesela.Kırgın Çiçekler izleyince denk geliyorum fragmanlara biliyorum ama dizinin her Fragmanı aynı sanki hep bi ekrana üç kere hızlı şekilde dıtdıtdıt sesleriyle
Kısacası çok basit bir dizi180 dk nasıl geçecek başka @Dosi gibi gerekli kısımları izleyince günlük diziden bile az sürer mesela.
Total maruluna bak, KÇ ile Kadın übersonik miKısacası çok basit bir dizi
Kadın hafif klişe olabilir ama KÇ efsoTotal maruluna bak, KÇ ile Kadın übersonik mi
ab ve abc1 d rakipsiz gidiyoruz totelde malesef geçen yılda çok istediğimiz oranlar yoktu ama bu sezon totelde de ben istediğimiz reytinglere ulaşacağımızı düşünüyorumRüyanızdaki reytingleri almışız yine kudurun.
Neden düşmesini istiyorsun? Düşünce dizi biter, biz izliyoruz.Vatanım Sensin hak ettiği oranı görmüş. Daha da düşmesi temennisiyle
Kurtlar Vadisi'ni VS için kovdular ya rahatsızlık vermiş sanırım. Gülerek takip ediyoruz.Neden düşmesini istiyorsun? Düşünce dizi biter, biz izliyoruz.
Atatürk'ü sömürüp reyting alan bi dizi istemiyoruzNeden düşmesini istiyorsun? Düşünce dizi biter, biz izliyoruz.
Atatürk’süz kurtuluş savaşı dizisi mi çekselerdi? Ne alakası var bunu sömürmekle o zaman hiç Osmanlı dizisi çekilmesin padişahlar var ya da hiç dönem dizisi çekilmesin bu mantıkla.Atatürk'ü sömürüp reyting alan bi dizi istemiyoruz
Kanal D'nin çapı ne ki Vadiyi şutlayacak Vadi Kanal D'den ayrılmadan önce ki haberleri okursan ne için ayrıldığımızı anlarsınKurtlar Vadisi'ni VS için kovdular ya rahatsızlık vermiş sanırım. Gülerek takip ediyoruz.
Dirilişte Osmanlı'yı sömürüyor onu niye izliyon bu kadar kendiyle çelişen başka biri Yok forumdaAtatürk'ü sömürüp reyting alan bi dizi istemiyoruz
Keşke Atatürk karekterini canlandırabilecek oyuncu bulsalar da mesela Haluk Bilginer gibi canlandırsa.Atatürk'ün yüzünü göstermiyorlar dizide ,zaten Atatürk karekterini tam olarak oynatsalar şu an dizi AB grubunda 10 üstü reyting alırdı.Atatürk’süz kurtuluş savaşı dizisi mi çekselerdi? Ne alakası var bunu sömürmekle o zaman hiç Osmanlı dizisi çekilmesin padişahlar var ya da hiç dönem dizisi çekilmesin bu mantıkla.
Atatürk gözükmüyor ama buna rağmen dizi için neler diyorlar ismi bile demek ki etkili oluyor. Haluk Bilginer muazzam olur ama dizilerde oynamayı kabul eder mi artık bilmiyorum... Atatürk'ü canlandıran başka oyuncular da vardı isimleri aklıma gelmedi. Onlar da iyi oynamıştı.Keşke Atatürk karekterini canlandırabilecek oyuncu bulsalar da mesela Haluk Bilginer gibi canlandırsa.Atatürk'ün yüzünü göstermiyorlar dizide ,zaten Atatürk karekterini tam olarak oynatsalar şu an dizi AB grubunda 10 üstü reyting alırdı.