O değilde @Yiğitt @dreamy @sokak sanati @Tolstoyevski sen kaldınız hanginiz elense olay olacak bakalım kimi eleyecez kimler çeyreğe kalacak konu birazdan![]()
@Ahmed gibi bi atomu gönderdin sen ben hariç hiç biri onun kadar etkili olmaz
O değilde @Yiğitt @dreamy @sokak sanati @Tolstoyevski sen kaldınız hanginiz elense olay olacak bakalım kimi eleyecez kimler çeyreğe kalacak konu birazdan![]()
şarkım belli. Kafam rahatO değilde @Yiğitt @dreamy @sokak sanati @Tolstoyevski sen kaldınız hanginiz elense olay olacak bakalım kimi eleyecez kimler çeyreğe kalacak konu birazdan![]()
Çok geçmiş olsun cnm bu konuda çok iyi anlıyorum seni 5 yıldır dedemi zaman zaman bu şekilde çok hastaneye götürdük doğum günümde bile dedemin yanında kaldığımı hatırlıyorum son gidişimizde vefat etmişti malesefSon puanları beklediğim sırada babam aniden fenalaştı, bilinç durması, apar topar hastaneye gittik. Çok şükür ki önemli bir durum yokmuş, birkaç kontrol yapıp geri geldik eve. Ancak o an aniden oluşan durum olduğu için elim ayağım boşandı birden, gerçekten insan ancak böyle durumlarda bazı şeylerin değerini ve bazı şeylerin önemsizliğini anlıyor. Ailemi günün birinde belki ansızın kaybedecek olma gerçeğini düşünmek bile midemi bulandırıyor, o durumlarda nasıl ayakta kalacağım bilmiyorum. Şu an bi nebze rahatladım bir şey olmadığı için, öylesine içimi dökeyim dedim forumun bu özelliği bazen rahatlatıyor insanı.
Başlık belli.
@Thequeer koş gel ayoll bu tozutmuşBaşlık belli.
"MS'nın backstage'de ne entrikalar dönüyor, Çiğdem- sahte oylarla nasıl reytinglerin zirvesinde yer alıyor!!!!!!!!!! AZ SONRA "
Çeyrek Finalde elenen yarışmacılardan birisine geri dönmek şansı verilse keşke.
senden başka biri dönerseÇeyrek Finalde elenen yarışmacılardan birisine geri dönmek şansı verilse keşke.
Bu Tarz Benimde vardı. @mrt-06![]()
Buraları yakarım.senden başka biri dönerse![]()
Son puanları beklediğim sırada babam aniden fenalaştı, bilinç durması, apar topar hastaneye gittik. Çok şükür ki önemli bir durum yokmuş, birkaç kontrol yapıp geri geldik eve. Ancak o an aniden oluşan durum olduğu için elim ayağım boşandı birden, gerçekten insan ancak böyle durumlarda bazı şeylerin değerini ve bazı şeylerin önemsizliğini anlıyor. Ailemi günün birinde belki ansızın kaybedecek olma gerçeğini düşünmek bile midemi bulandırıyor, o durumlarda nasıl ayakta kalacağım bilmiyorum. Şu an bi nebze rahatladım bir şey olmadığı için, öylesine içimi dökeyim dedim forumun bu özelliği bazen rahatlatıyor insanı.
Ne güzel işte aşkım birbirimize sorarız bende senden 2 önce elenmiştim
Yav he he önce kendinizi tedavi edinHollanda menşeili özel bir sağlık heyetini odaya yönlendirmek üzere Sağlık Bakanlığımızla irtibat kurdumSık dişini
![]()
Ben gayet sağlıklıyım ama siz ikinizi özelliklede seni kurtarmaya çalışıyorum.Yav he he önce kendinizi tedavi edin![]()
Adriana Lima'yı beğenmediğinden beri snden rahatsızımBen gayet sağlıklıyım ama siz ikinizi özelliklede seni kurtarmaya çalışıyorum.![]()
Abartmayın şu kadını, lütfen.Adriana Lima'yı beğenmediğinden beri snden rahatsızım![]()