@Maskeli Fedai ile oturup karar vereceğiz artıkÇok içerlemiş bu gife
Gördükten sonra kendini karanlık odaya kapatmış derin düşüncelere dalmış. Bana 3 gün foruma giremeyeceğini söyledi. Konuşurken sesi titriyordu
![]()
Yarası var demekki
@Maskeli Fedai ile oturup karar vereceğiz artıkÇok içerlemiş bu gife
Gördükten sonra kendini karanlık odaya kapatmış derin düşüncelere dalmış. Bana 3 gün foruma giremeyeceğini söyledi. Konuşurken sesi titriyordu
![]()
Sen de hiç bi şeyi anlamıyonKim kimi kırmış anlamadım kız sen Türkçe'yi doğru yazsana.ss
Yüca kral mrt-06 Deniz hakkında ne karar verecek? sokak sanati soyunurken kim görecek? Bu sefer paçayı nasıl kurtaracak? @xBUGRAx'e kim göz koyuyor? Hepsi yarın 20.30'da Oyun Of The Forum'da!....
@sokak sanati @Ahmed @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Çiğdem- @Billy Kabe .....
Niye herkesi etiketlemiyorsun@Harunnn60 JURİ BAŞKAN oyları
Herkes çok iyi gelmiş 😕 Oylarım;
İlyas Yalçıntaş 6
Ebru Gündeş 6
Sia 6
Athena 4
Selda Bağcan 4
Gripin 4
Şimdi kendi duanı et.O kadar Dua için dua ettim ayıptır be.![]()
o sadece benim oylarımda cnmNiye herkesi etiketlemiyorsun![]()
Sesi titriyorsa inceliğe doğru bir değişim olabilir.@Maskeli Fedai ile oturup karar vereceğiz artıkÇok içerlemiş bu gife
![]()
Neden jüri ki? Neden.
@mesmeso61 sanırım ilk defa 1 vermedi, harika attığı için tam gelir diyordum ama ötekiler daha harikaymış yapacak bir şey sağlık olsunÖteki haftalar yine 1 tarifesine döner sanıyorum, Erkin Koray'da da böyleydi müzik zevki konusunda bir türlü yıldızımız barışamadı
![]()
Bu mudur yani sokakcım.@Harunnn60 bu haftalıkta teşekkür edelim bakalım.![]()
Valla dediğin doğru, ama inşallah günün birinde yolumdan şaşmam
Hep böyle diyenden korkacaksın.![]()
Kabe mi?Küfrden sonra imana mı geldin yemezler.
![]()
Bir gün ansızın sınırsız banlanıyormuşsun mesela, aaaa birde bakıyorum özelden bana küfür etmişsin aaaaaa şu işe bak?! Bu mesajlar kurucumuza gidiyor ve kalıcı olarak banlandığını söylüyorum... Sonra ömür boyu buraya giremiyorsun çünkü fake bile açmanı engellemiş BİRİSİ mesela yani.Şimdi kendi duanı et.![]()
Tam tersini diyorum, Atacan'a atarım