Ekli dosyayı görüntüle 57735
Forumun sevilen üyelerinden biri olsa da araya koyduğu ayrılık serüveni ve sonrasında geri dönüşünde eski ivmesini yakalayamayan üyesi ama beni ara ara kızdırmış olsa da yeri farklı olan üyesi @Yakamoz-Asi bugün doğdu Övdüm mü sövdüm mü belli değil
Kaça girdin Ömercik Aslan parçası onu tam bilmesem de yeni yaşın hayırlara vesile olsun umarım bu sezon artık evlenirsin
Bırak forum ayaklarını Hediyen yukarıda
Bunu daha yeni yazman da HarikaKonu harika teşekkür ederim.
Hediye çok güzel teşekkürler.Tekrardan doğum gününü kutlarım Ömer
Hediyemi vermek için konunun açılmasını bekledim
En sevdiğim Ahmet Kaya şarkılarından biri
@Yakamoz-Asi
Ne yaptın be @denizz19
Sana söyleyende kabahat
Eyvallah kardeşim. Hediyeler kaliteli.Mutlu yıllara Ömercim, nice ailenle ve sevdiklerinle (bizle) güpgüzel yıllara inşallah. Bu da kaliteli hediyelerin.
Amin, hep beraber inşallah.İyi ki doğdun mutlu, sağlıklı, başarı dolu bir ömür dilerim @Yakamoz-Asi
Teşekkürler!Nice senelere.
@Yakamoz-Asi Ömercim doğum günün kutlu olsun nice yıllara ailenle sevdiklerinle huzurlu mutlu bir ömür diliyorum
Nice senelere. :') @Yakamoz-Asi
Doğum günün kutlu olsun can abim. Nice güzel yaşlara. 😳
Nice senelere. @Yakamoz-Asi
Doğum Günün Kutlu Olsun Ömer abi Nice mutlu seneler diliyorum
Ben açacaktım konuyu bugün eve gelince, ama açılmış
Doğum günün kutlu olsun @Yakamoz-Asi nice güzel yaşlara Forumda benim için en değerli üyelerden, eski dostum keşke daha aktif olsa dediğim ve inşallah daha aktif olacak olan Ömer Abim, doğum günün kutlu olsun. Yaş 30 oldu, sen de yaşlanmışsın be.
Hediyen
Tebrikler Ömer abi, nice mutlu yıllara. Forumun en değerli isimlerinden birisisin. Yöneticiyken forum için verdiğin emek unutulamaz. Umarım hep bizimle olursun. @Yakamoz-Asi
Hediyelerin
Yeni yaşını önce sağlıkla sonra sevgiyle geçirirsin umarım @Yakamoz-Asi
sen dileğini tut pasta mumunu bak kim üflüyor senin için
İnsanlar orkidelere koşarken Kır çiçeklerini ezdiklerini farkına varmazlar
Hepimiz bir bataklıkta yaşıyoruz bazılarımız yıldızlara bakıyor @Yakamoz-Asi doğum günü hediyesi olarak iki deyim yolluyorum
Anca döndüm 3 günlük Amsterdam gezisinden.Bunu daha yeni yazman da Harika
Eyvallah teşekkür ederim.Doğum günün kutlu olsun.