İşte farkı ben.
Bi hafta yüklendim resmen yeri yerinden oynatmışım.
Doğru kişiye yatırım yapıyorsun @Çiğdem- aferin. Umarım bu sonuçlar bu gecenin akışında etkili olur.
@Harunnn60 @Ahmed @mrt-06 @Yiğitt
bencede iyi olucak10 bölüm olması daha iyi hem okuyanları sıkmaz hem kalite artar.
Elenirsen çok gülerim.İşte farkı ben.Bi hafta yüklendim resmen yeri yerinden oynatmışım.
Doğru kişiye yatırım yapıyorsun @Çiğdem- aferin. Umarım bu sonuçlar bu gecenin akışında etkili olur.
Elenirsen çok gülerim.![]()
Gelmemen güzel gelişme.Öyle bi şey hissetmiyorum aslında ilk 2 garanti bence baya çabaladım iyi reklam yaptım zaten @Çiğdem- beni kaybetmek istemez. Elerse All Stara bile gelmem![]()
Gelmemen güzel gelişme.
Birinci benim, ikinci Gripin, üçüncü sen... Elenen Athena...![]()
Ebru elenedebilir, bu hafta orta gelmiş.Belki gelmem sıkıldım zirvelerden
Ebru elenmez mi![]()
Ebru elenedebilir, bu hafta orta gelmiş.![]()
Zirvede olmasam bile ilk üçte olurum kuşum.Sen zirvede değilsin bence yada kıl payı kaybeden olacaksın final puanını.![]()
Zirvede olmasam bile ilk üçte olurum kuşum.![]()
1 vermedim aşkım.Ben tam puan veremedim galiba sana sen kesin 1 verdin bana.![]()
Versem verdim derdim, neyse akşamı bekle o zaman ne diyeyim.Dalga geçme kesin 1![]()
İşte farkı ben.Bi hafta yüklendim resmen yeri yerinden oynatmışım.
çok ilginç bir puan durumu çıktı ortaya eleme tarafındada puan alma tarafındadaElenirsen çok gülerim.![]()
Elenirsem olacaklardan sorumlu değilim, seni banlatırım.çok ilginç bir puan durumu çıktı ortaya eleme tarafındada puan alma tarafındada
![]()
![]()
![]()
çok ilginç bir puan durumu çıktı ortaya eleme tarafındada puan alma tarafındada
![]()
![]()
![]()
Elenirsem olacaklardan sorumlu değilim, seni banlatırım.![]()
![]()
Elenen belli evetHeyecan yapma boşa. Elenen belli dedin. Şimdi geri dönme sebebim heyecanı sabit tutmak![]()
valla geçmiş olsun @Çiğdem- iki kişi arasında kaldın valla işin zor yiğit banlatabilirElenen belli evet![]()
![]()
![]()
Biri bitiyor birine başlıyorsun ETV'de Parlak Takımı, Benim Albümüm... Neyse....bir hata işledik atacan hep başımıza kakacak anlaşılanyarışma neyseki yakında bitiyor hedef alanından çıakrız atacanın
![]()
![]()
![]()
Böyle manyak bir şey de anca senden çıkar zaten.Parlak Takımı proje tasarımını bizzat benim üstlendiğim bir yapım aksi iddia edilemez.![]()
Resmen 8 reyting fark ettirmişsin.İşte farkı ben.Bi hafta yüklendim resmen yeri yerinden oynatmışım.
Biri bitiyor birine başlıyorsun ETV'de Parlak Takımı, Benim Albümüm... Neyse....
Böyle manyak bir şey de anca senden çıkar zaten.
Resmen 8 reyting fark ettirmişsin.![]()