6 - 12 Kasım 2017 Fav10 Senaryo Reytingleri

senide bekliyoruz aktif olmanı tekrar :Z

bizim parlak takımının eski üyelerinden @DarkLegenD geldi bir kaynaşırsınız :A @Yiğitt
Ne eski üyesi, benim parlak takımıyla alakam yoktur buradan kamuoyuna duyurulur. :A

@cookies dizi yazsa keşkede biraz forumda aktifliği artar :A
Çocuk derbeder olmuş, sigara içmekten dişleri sararmış sen diyorsun ''dizi yazsın'' :A

@cookies dizi yazsa keşkede biraz forumda aktifliği artar :A
Hazır @DarkLegenD gelmişten bir baksın o beni sinirlendirdi sinirden sokak sanatina oy attı ozaman sokak sanati kime verirsen ver demişti Ozanın her halde bir harunada kızması lazım ona öyle bir göndermem yolda inanamıcaksınız

Senin senaryolarında gönderme olmalı, biz senin senaryoların öyle sevdik. Romantik komedi bizlik değil.
Halkın Polisine ara verdirttim sen gelene kadar ama tamda Sihirli hayatlara denk geldin belki Halkın Polisine stokluyabilirsem belki onunla giderim destere belki farklığı görürse gelir dedimde onu Aşk yangını borcu olarak gördüm en az 10 bölüm sürecek bir mini dizi

Halkın Polisine ara verdirttim sen gelene kadar ama tamda Sihirli hayatlara denk geldin belki Halkın Polisine stokluyabilirsem belki onunla giderim destere belki farklığı görürse gelir dedimde onu Aşk yangını borcu olarak gördüm en az 10 bölüm sürecek bir mini dizi
10 bölüm olması daha iyi hem okuyanları sıkmaz hem kalite artar.

Forum İstatistikleri

Konular
172,797
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir