Jaye Kaye Resimleri

hala yorgun olsan bile en azından biraz eğlenceli yönünüde ortaya çıkarmaya başlamışsın bu biraz dengeliyor bezmiş yönünü :A :A :A

tşşk ederim zaten cin olmak kim biz kim saflığımız kırdığımız potlar almış başını gidiyor :F

bende yatayım sende dersine çalış @Harunnn60 birazdan yat artık demeden önce kaçayım :A :A :A
Bu sene bunu yapmam bile mucize :D
İyi geceler :bhr:
Çalışıcam bi 1 saat kadar, yoksa dersten 3. kez kalacağım :(
@Harunnn60 çoktan yatmış habersizce :A

Herkes küçüklüğünden resimler paylaşmış biz de paylaşalım bari.:A@xemrexxx @Ahmed @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60 @XanTier
Kör olasiçalar ayakkabimi calmislardi. O zaman tabi farkında değilim ama şu anda var ya offff. Bir şeyim kayboldugunda üzülüyorum.Emzikli benim. @XanTier :ppp:
IMG-20161231-WA0040.jpeg

Son düzenleme:
Bence de uyum sağladılar. @Çiğdem- @destere çiftine rakip olurlar bence.:A
@Çiğdem- krize girer artık. :A

Herkes küçüklüğünden resimler paylaşmış biz de paylaşalım bari.:A@xemrexxx @Ahmed @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60 @XanTier
Kör olasiçalar ayakkabimi calmislardi. O zaman tabi farkında değilim ama şu anda var ya offff. Bir şeyim kayboldugunda üzülüyorum.Emzikli benim. @XanTier :ppp:
Ekli dosyayı görüntüle 57771
Yıldırım bu hallerini özlüyor musun. :A Şimdilerde aşırı ciddisinde o yüzden sana bir sorayım dedim. Eskiden daha bir neşeliydin. :A

Genelde öyleyim, hatta Amoureux iken hayata epey küskündüm. @mrt-06 Şimdilerde de hala limoni :A
Sen tatlı mı tatlı bir kız, oturup saatlerce sohbet edilecek, sır verilecek birisi, tıpkı burada olduğun gibi. Bakışlar falan çok masum, hiç öyle cin gibi falan değil yani :D
Beni de yorumla bakalım. :A

@Çiğdem- krize girer artık. :A

Yıldırım bu hallerini özlüyor musun. :A Şimdilerde aşırı ciddisinde o yüzden sana bir sorayım dedim. Eskiden daha bir neşeliydin. :A

Beni de yorumla bakalım. :A
Yoo neseliyim 2 3 densiz sinirimi bozmuştu ama şimdi balıkesir Bandırma nokta nokta anasını aldırma havasindayim . :A

bu da ben arkadaşlar :sene 1993 :X beni kucağında tutan @vadikızı teyze öteki suratsız da @Dosi :A Ekli dosyayı görüntüle 57769

Ekli dosyayı görüntüle 57771
Ben kız halimle Paylaşıyorum foto bunlarda bebeklik paylaşıyor erkek oldukları halde :F utanmasalar ultrason fotolarını gösterecekler :A :A :A @Harunnn60 @mrt-06 @XanTier

:F 2 tabii kii

Kız sen lise zamanında böyle kiloluymuydun benim facede gördüğüm resminde inceciktin:D
Bu 2009 cnm ay olarak 17 yaşındayım :F ama kilolu değil yanaklar tombiş sadece :A :A :A

Ben kız halimle Paylaşıyorum foto bunlarda bebeklik paylaşıyor erkek oldukları halde :F utanmasalar ultrason fotolarını gösterecekler :A :A :A @Harunnn60 @mrt-06 @XanTier

Bu 2009 cnm ay olarak 17 yaşındayım :F ama kilolu değil yanaklar tombiş sadece :A :A :A

:FKız anladım lise zamanı olduğunu resmin yanakları tombiş görünce şimdi burdakinden daha zayıfsın ama manken gibisin valla

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking