Vasatın bir tık üstü diyebilirim. Son fotoğraf çok kötü değil mi? Kaldır onu.Misliyle karşılık veriyoruz, hiç durmadan yorulmadan... @Çiğdem- @Thequeer @YıldırıM @DarkLeqenD @Ahmed![]()
Neresi kötü? 😱 Ne güzel oturmuş, her şey ortada net bir fotoğraf.Vasatın bir tık üstü diyebilirim. Son fotoğraf çok kötü değil mi? Kaldır onu.![]()
Kötü mü dedim.Neresi kötü? 😱 Ne güzel oturmuş, her şey ortada net bir fotoğraf.
Sende bizim tayfaya dahil olmuşsun, hoş geldin.@Çiğdem-
Sen benden uzaklaşınca kafayı üşütmüşsün, sen yazmışsın kötü diye. 😱 ''Son fotoğraf çok kötü değil mi? Kaldır onu.Kötü mü dedim.Seni iyi ki emekli yapmışlar, gözlerin bozulmuş yazılanları da okuyamıyorsun.
![]()
Hoş buldum da Gürbey'den başka adam bulamadın mı?![]()
Ben bundan daha efsaneyim, net.Sen benden uzaklaşınca kafayı üşütmüşsün, sen yazmışsın kötü diye. 😱 ''Son fotoğraf çok kötü değil mi? Kaldır onu.'' Kuzenin mi yazdı? 😱
Efsane çocuk.![]()
![]()
Bir diyor kötü, sonra ben kötü mü dedim diyo, sonra da ben bundan daha efsaneyim deyip adama hakaret ediyor. Hiç yakıştıramadım.Ben bundan daha efsaneyim, net.![]()
Benim efsane olmam, onun yakışıklılığını azaltmaz.Bir diyor kötü, sonra ben kötü mü dedim diyo, sonra da ben bundan daha efsaneyim deyip adama hakaret ediyor. Hiç yakıştıramadım.![]()
Bak bak bak itici kızı koymuş profil resmine, bu esmer tatlısına çok değil diyor.Yakışıklı ama çok değil.Vücut ise muazzam.
![]()
bizden sonra yanlış işler seçti 4-5 dizide oynadı hepsi battı
Yine bulmuşsun bir bebek yüzlüMisliyle karşılık veriyoruz, hiç durmadan yorulmadan... @Çiğdem- @Thequeer @YıldırıM @DarkLeqenD @Ahmed![]()
Sen nasıl buldun, ben bayıldım zaten.Yine bulmuşsun bir bebek yüzlü![]()
![]()
![]()
güzel ama ecünnü tayfasını neden çağırmadın gözleri gönülleri açılsın bizden kıyakSen nasıl buldun, ben bayıldım zaten.![]()
![]()
O görevi sana bırakmıştım.güzel ama ecünnü tayfasını neden çağırmadın gözleri gönülleri açılsın bizden kıyak@XanTier @MasacRE- @Billy Kane @S.G.A.T.
güzel ama ecünnü tayfasını neden çağırmadın gözleri gönülleri açılsın bizden kıyak@XanTier @MasacRE- @Billy Kane @S.G.A.T.
O görevi sana bırakmıştım.![]()
![]()