Siteye Chat Eklenmesi Hakkında

LeqeND KiLLeR

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
34
Puanı
269
Arkadaşlar siteye bir chat eklense forum üyeleri oradan sohbet etsek güzel olmazmı?[/FONT]

ben chat gibi olan kısmı değilde anasayfada herkesin yazdığı bir bölüm olduğu zamanları hatırlıyorum. sohbet konusunun chat'e dönüşmüş haline benziyordu. tekrar bahsettiğiniz onun gibi birşey mi yoksa ayrı bir sayfada olan chat mi? :D

ben chat gibi olan kısmı değilde anasayfada herkesin yazdığı bir bölüm olduğu zamanları hatırlıyorum. sohbet konusunun chat'e dönüşmüş haline benziyordu. tekrar bahsettiğiniz onun gibi birşey mi yoksa ayrı bir sayfada olan chat mi? :D

İlk söylediğine katılıyorum prenses😉

Güzel olur ama öncelikle denemek lazım şuan bulunduğumuz ortam sohbete müsait ama Eylül - Ekim gelindiğinde bu uygulamaya önem kalmaz çünkü o zaman fazla aktif olan olmayabilir hani okul, iş falan çok olur ya o zamanlar ve Eylül-Ekim'den sonra artar zaten.

resmen görüntü kirliliği..
argo konuşan yeni üye mi ararsın saçma sapan muhabbet mi ararsın hepsi karışıyor birbirine. seviye düşüyor anasayfada olunca.

sen yönetim değil misin :D

feysbuktaki gibi sohbet olmalı diye düşünüyorum,anasayfadan herkesin bir şeyler yazdığı chat çok sıkıcı ve bazen aşırı rahatsız edici oluyor.

Yönetimim ama üst düzey yönetimden bahsettim benim fikrimi sorarsanız olsun tabii ki ama facebook gibi :) Ama chatbox gibi olursa küfürlü, saçma sapan şeyler çok olabilir

facebook gıbı chat daha once vardı sankı ama bnce ana sayfada daha ıyı olur chatı ıstemeyenler ıcınde chatı gızle dıe bır secenek olur[/FONT]