mantı koymuş menüye sadece mantı yapabildi geri kalanları yapamadı çünkü mantı 2.5 saatde anca bittiYetiştiremedimi aboww belliydi onun birşey yapamacağı zaten ayy bumu yeni hafta yarışmacısı ıyy töbe yarabbim
her hafta bir yumuşak adam alıyorlar
mantı koymuş menüye sadece mantı yapabildi geri kalanları yapamadı çünkü mantı 2.5 saatde anca bittiYetiştiremedimi aboww belliydi onun birşey yapamacağı zaten ayy bumu yeni hafta yarışmacısı ıyy töbe yarabbim
mantı koymuş menüye sadece mantı yapabildi geri kalanları yapamadı çünkü mantı 2.5 saatde anca bitti![]()
![]()
her hafta bir yumuşak adam alıyorlar![]()
![]()
![]()
Programla ilgim yok ablacım.
Ozaman onur beyle bir romantik komedi dizisi ayarlayalım sizeYemek programı sevmiyorum.![]()
Ona da gıcık oluyorum yapmacık geliyor bana.Ozaman onur beyle bir romantik komedi dizisi ayarlayalım size![]()
![]()
![]()
Onur'da kötü yemekleri görünce sinirden şişti iyice garibimOzaman onur beyle bir romantik komedi dizisi ayarlayalım size![]()
![]()
![]()
Onur'da kötü yemekleri görünce sinirden şişti iyice garibim![]()
aaa atacanın derdi anlaşıldı ayoll korişe gıcıkOna da gıcık oluyorum yapmacık geliyor bana.![]()
Emre krize girer artıkaaa atacanın derdi anlaşıldı ayoll korişe gıcık![]()
![]()
![]()
Neyse bölümü izledim.
youtubede o öğretmenin öğrencisi oğlum kızı olsa okuldan aldırırdım yada öğretmeni kovdururdum diyor herkesNeyse bölümü izledim.
Uğur gebermiş resmen.Fiyaskoydu zaten boş adam olduğu belli.
Esma o kaşları ile çirkeflik yaptı resmen.Sonda da gülme krizine girdi. Onur acınacak haline gülüyorsun deyince koptum.
Ayşe hak etmişti kesinlikle. Aytaç'da iyiydi neşe kattı.![]()
Gördümyoutubede o öğretmenin öğrencisi oğlum kızı olsa okuldan aldırırdım yada öğretmeni kovdururdum diyor herkes![]()
![]()
![]()
aaa onur beye yakıştıramadım 😱😱😱
Skandal resmen üstelik yorumları bile sildiler. Kimse fark etmesin diye.😵aaa onur beye yakıştıramadım 😱😱😱
sen nasıl fark ettinSkandal resmen üstelik yorumları bile sildiler. Kimse fark etmesin diye.😵
Yorumlardan işte.sen nasıl fark ettin![]()
forumda konusunu açta kimin mesajını siliyorlar göster onlaraYorumlardan işte.Bende bir yorum yaptım bir tanesi beğenildi diğeri de Atatürk ile ilgiliydi onu sildiler herkesin.
![]()