TV8 Seda Sayan'la Yemekteyiz - Program Yorumları

:FYetiştiremedimi aboww belliydi onun birşey yapamacağı zaten ayy bumu yeni hafta yarışmacısı ıyy töbe yarabbim
mantı koymuş menüye sadece mantı yapabildi geri kalanları yapamadı çünkü mantı 2.5 saatde anca bitti :F :F :F

her hafta bir yumuşak adam alıyorlar :A :A :A

mantı koymuş menüye sadece mantı yapabildi geri kalanları yapamadı çünkü mantı 2.5 saatde anca bitti :F :F :F

her hafta bir yumuşak adam alıyorlar :A :A :A

:FHayy deli yaa mantı senin neyine be adam yapamacağı belliydi birde mantımı yaptı Yumuşak adam aynen ya aşırıya gideni kovuyorlar ama geçen diskalifiye oldu biri

yemek yapamadıkı cnm hiçbirini yetiştiremedi :F :F :F

aaa gelin evin den yarışmacı almışlardı şimdide ver fırından almışlar bari normal durumu iyi olmayan insan seçinde ödül bir işe yarasın :A @xemrexxx @mrt-06 @xBUGRAx @ozmoturk @GAY1i
YOVXPa.jpg

qJyoq3.png
Programla ilgim yok ablacım. :(

@mrt-06 da emrenin herifi diye gıcık zaten :A :A :A
Neyse bölümü izledim.

Uğur gebermiş resmen. :A Fiyaskoydu zaten boş adam olduğu belli. :A

Esma o kaşları ile çirkeflik yaptı resmen. :A Sonda da gülme krizine girdi. Onur acınacak haline gülüyorsun deyince koptum. :F

Ayşe hak etmişti kesinlikle. Aytaç'da iyiydi neşe kattı. :D

Neyse bölümü izledim.

Uğur gebermiş resmen. :A Fiyaskoydu zaten boş adam olduğu belli. :A

Esma o kaşları ile çirkeflik yaptı resmen. :A Sonda da gülme krizine girdi. Onur acınacak haline gülüyorsun deyince koptum. :F

Ayşe hak etmişti kesinlikle. Aytaç'da iyiydi neşe kattı. :D
youtubede o öğretmenin öğrencisi oğlum kızı olsa okuldan aldırırdım yada öğretmeni kovdururdum diyor herkes :F :F :F