Rahat ol Total bizimKorksunda valla benimde korkum var 2.sıraya düşeriz gibime geliyo
Rahat ol Total bizimKorksunda valla benimde korkum var 2.sıraya düşeriz gibime geliyo
Rahat ol Total bizim![]()
İstediği kadar merakla beklensinValla Vatanım sensin merakla bekleniyor zor ama bakalım rahat olmaya çalışırım
İstediği kadar merakla beklensin![]()
Rahat ol Total bizim![]()
Hayır total Kanatsız kuşlarınValla Vatanım sensin merakla bekleniyor zor ama bakalım rahat olmaya çalışırım
Hayır total Kanatsız kuşların@ozmoturk
@xemrexxx hep güldüğüm için otomatikmen bunada güldürü attım yanlışlıkla![]()
ne ney la deniz marulu diyor ki emreciğim komedide bir marka adeta bir cem yılmaz sen anlamazsın total kafa diyor
Benim Fragmanı paylaşmamla Ne ilgisi varne ney la deniz marulu diyor ki emreciğim komedide bir marka adeta bir cem yılmaz sen anlamazsın total kafa diyor![]()
@denizz19 hala ne dediğimi anlamamış demekki😱ne ney la deniz marulu diyor ki emreciğim komedide bir marka adeta bir cem yılmaz sen anlamazsın total kafa diyor![]()
Anladım galiba onu etiketlemedim bu mu
tüm gün yoktumya bir sürü etiket vardı ve @xemrexxx den 5-6 tane vardı teker teker bildirimlere baktım.Anladım galiba onu etiketlemedim bu mu![]()
Ben de çok önemli bir şey sandımtüm gün yoktumya bir sürü etiket vardı ve @xemrexxx den 5-6 tane vardı teker teker bildirimlere baktım.
"emreciğim komedide bir marka adeta bir cem yılmaz" olduğu icin onun etiketkere gülüp durdum seninkine aıra gelince el alıştı seninkinede guldürü attım sonra beğeniye çevirdim
Ay kimse anlamıyor beni. @Thequeer inde başını ağrıttım.
Bende yorgunum en iyisi dinlenmeye çekileyim![]()