Mesaj yazmak niye işsizlik olarak değerlendiriyorsun ki burda bir arkadaş ortamı var konuşulacak bir şey olunca bazen uzayıp gidiyor.Ve işsizliğim belgelendi
Yok o manada demiyorum ben. Yazdan öncede hem çalışıp hemde çok mesaj yazardım.Mesaj yazmak niye işsizlik olarak değerlendiriyorsun ki burda bir arkadaş ortamı var konuşulacak bir şey olunca bazen uzayıp gidiyor.
geçen haftada bin küsürdü benim çene motorunun ayarları akrıştı galiba aylık yazağım mesajları haftalık yazıyorum aylık kaç çıkacak bakalım @mrt-06 @XanTier @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @Thequeer
Ben kendimi çok konuşuyor sanıyorum, ama benim ayda konuştuğum kadar sen haftada konuşuyosungeçen haftada bin küsürdü benim çene motorunun ayarları akrıştı galiba aylık yazağım mesajları haftalık yazıyorum aylık kaç çıkacak bakalım @mrt-06 @XanTier @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @Thequeer
oooo senin konuştuğun benim dişimin kovuğuna anca yeter ayollBen kendimi çok konuşuyor sanıyorum, ama benim ayda konuştuğum kadar sen haftada konuşuyosun
geçen haftada bin küsürdü benim çene motorunun ayarları akrıştı galiba aylık yazağım mesajları haftalık yazıyorum aylık kaç çıkacak bakalım @mrt-06 @XanTier @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @Thequeer
Sen niye tutuk kaldınMS ile sen yine uçuşa geçtin.
daha bunları yemem son durumunu bliyorum bu hafta ona göre yerini al sonuclardaİş güç aile çok yorucu.
daha bunları yemem son durumunu bliyorum bu hafta ona göre yerini al sonuclarda