çıksın 60 yaş altına hayırBu sefer de adım çıkacak sürekli yaşlı resimleri açınca.
Yarın Canan Karatay'ın resimlerini açacam.çıksın 60 yaş altına hayır
süper olur kadın görsünlerYarın Canan Karatay'ın resimlerini açacam.
süper olur kadın görsünler
Beğenilecek var beğenilmeyecek var. Veyahut, göz var izan var
Güzellik
Yakında bir de Çiğdem Sönmez Resimleri açacağım. Daha sonra Melih Salay Resimleri gelecek. Sonra dizi oyuncumuzunkileri açarım.Herkes beğenmiş ama ben pek beğenmiyorum.
kaliteli isimler düşünüyorsun @XanTier ama dizi oyuncusunu ikna etmen zor olucaktır .A @Harunnn60Yakında bir de Çiğdem Sönmez Resimleri açacağım. Daha sonra Melih Salay Resimleri gelecek. Sonra dizi oyuncumuzunkileri açarım.
Sen cici bicisin de @XanTier'i nasıl sığdırırız konuya bilmiyorum.kaliteli isimler düşünüyorsun @XanTier ama dizi oyuncusunu ikna etmen zor olucaktır .A @Harunnn60
Yakında bir de Çiğdem Sönmez Resimleri açacağım. Daha sonra Melih Salay Resimleri gelecek. Sonra dizi oyuncumuzunkileri açarım.
Oha, o günü merakla bekliyorumkaliteli isimler düşünüyorsun @XanTier ama dizi oyuncusunu ikna etmen zor olucaktır .A @Harunnn60
Senin üzerine yapılan tüm espiriler komik geliyor nedenseNeyi komik be bunun?
Aşkım kadın hiç yaşlanmıyor çünkü hep neşeli hep sevgi dolu, bizim gibi
Tıpkı benim aynı şeyi @mrt-06 a yapmam gibi. Demek o da böyle hissediyorSenin üzerine yapılan tüm espiriler komik geliyor nedense
Aşkım kadın hiç yaşlanmıyor çünkü hep neşeli hep sevgi dolu, bizim gibi