Ben gitsem de her yerden adım fışkırır ama sen gidince kimse seni anmayacak çünkü senin hatırlanacak hiçbir özelliğin YokYoo ben senin gittiğini göreceğim, kaç aylığına kurtuluyoruz senden şimdi![]()
Ben gitsem de her yerden adım fışkırır ama sen gidince kimse seni anmayacak çünkü senin hatırlanacak hiçbir özelliğin YokYoo ben senin gittiğini göreceğim, kaç aylığına kurtuluyoruz senden şimdi![]()
''PROFİL RESMİM YAPACAM'' yazmış, lütfen.Avatarının bir köşesine koyar olur biter ya. O da sayılır sonuçta![]()
Herif dedğin sözünü tutarAvatarının bir köşesine koyar olur biter ya. O da sayılır sonuçta![]()
Kız oyları 4 dk geç açıkladın, sende 22.56'da açıkla o zaman.
Ben gitsem de her yerden adım fışkırır ama sen gidince kimse seni anmayacak çünkü senin hatırlanacak hiçbir özelliğin Yok![]()
İyi bir özelliğin Yok işte hadi şimdi git bu forumdanYoo @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60 falan gıcıklığımla hatırlar beni o da bir şeydirSıvacılar da var, yeter o kadar fazlasına gerek yok
![]()
Haftaya elenirsin inşallah
2 günde oBir de bana diyorsun ağlıyorsun diyeBilly Kane in oyundan sonra 3.puan durumundan kendimi sıfır sayarak hesapladım son oy kaldı geriye
Selda 39
Buray 29
Athena- 44
@Thequeer büyük geçmiş olsun sahiden üçüncü sonuçlardan sonra herkes gibi ben de elendiğimi sanmıştım yani bu sefer abartmadım ama olmadı. Neyse 2 saatliğine söz mü vermiştik o kötü oldu![]()
açıkladım geçmiş olsunKız oyları 4 dk geç açıkladın, sende 22.56'da açıkla o zaman.![]()
Reklamın iyisi kötüsü olmaz, ben bu şekilde anılmaktan memnunumİyi bir özelliğin Yok işte hadi şimdi git bu forumdangit bak bakalım seni anan çıkacak mı
Haftaya elenirsin inşallah![]()