Ben gitsem de her yerden adım fışkırır ama sen gidince kimse seni anmayacak çünkü senin hatırlanacak hiçbir özelliğin YokYoo ben senin gittiğini göreceğim, kaç aylığına kurtuluyoruz senden şimdi
Ben gitsem de her yerden adım fışkırır ama sen gidince kimse seni anmayacak çünkü senin hatırlanacak hiçbir özelliğin YokYoo ben senin gittiğini göreceğim, kaç aylığına kurtuluyoruz senden şimdi
''PROFİL RESMİM YAPACAM'' yazmış, lütfen. Tam ekran HDAvatarının bir köşesine koyar olur biter ya. O da sayılır sonuçta
Herif dedğin sözünü tutar fırça kadarda bıyığı var tutmazsa ayıp @TolstoyevskiAvatarının bir köşesine koyar olur biter ya. O da sayılır sonuçta
Kız oyları 4 dk geç açıkladın, sende 22.56'da açıkla o zaman.Herif dedğin sözünü tutar fırça kadarda bıyığı var tutmazsa ayıp @Tolstoyevski
Ben gitsem de her yerden adım fışkırır ama sen gidince kimse seni anmayacak çünkü senin hatırlanacak hiçbir özelliğin Yok
İyi bir özelliğin Yok işte hadi şimdi git bu forumdan git bak bakalım seni anan çıkacak mıYoo @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60 falan gıcıklığımla hatırlar beni o da bir şeydir Sıvacılar da var, yeter o kadar fazlasına gerek yok
Haftaya elenirsin inşallah
2 günde oBir de bana diyorsun ağlıyorsun diye Billy Kane in oyundan sonra 3.puan durumundan kendimi sıfır sayarak hesapladım son oy kaldı geriye
Selda 39
Buray 29
Athena- 44
@Thequeer büyük geçmiş olsun sahiden üçüncü sonuçlardan sonra herkes gibi ben de elendiğimi sanmıştım yani bu sefer abartmadım ama olmadı. Neyse 2 saatliğine söz mü vermiştik o kötü oldu
açıkladım geçmiş olsunKız oyları 4 dk geç açıkladın, sende 22.56'da açıkla o zaman.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz, ben bu şekilde anılmaktan memnunumİyi bir özelliğin Yok işte hadi şimdi git bu forumdan git bak bakalım seni anan çıkacak mı
Haftaya elenirsin inşallah