eTV MusicSurvivor 7.Sezon 9.Hafta Sonuçları

Genelde Azerbaycan'dan katılan arkadaşların hepsi Selda Bağcan'a aşırı düşük puanlar veriyor, senin de Azerbaycan kökenli olduğunu düşünüyorum artık :A İşin ilginci Azerbaycan Türkçesine en yakın isim Selda Bağcan'dır bu yarışmada, hatta Azerbaycan Türkçesine yakın bir şarkıyla katılacağım eğer bu haftalar elenmezsem ilerleyen haftalarda (Bu fikri başımdan atabilmirem, ayrılık ayrılık aman ayrılık...) bakalım o zaman da mı 1'ler havada uçuşacak o coğrafyadan :A
Yani coğrafya ile ilgili değil tarzla ilgili bişey. Beni tanıyanlar bilir hiç tarzım değil Selda ablamız, yani hiç mi hiç tarzım değil. :D Bu hafta ise Sarı Gelin ile gelmişsin, oylarken ona değindim ve güzel bi cevap verdim. Okursun.

Hamsterımdan MusicSurvivor değerlendirmesi geldi. :A

ByOR1j.png

Onu yerim ya duruşa bak :love1:
Deniz’in haksızlıktı bencede :D

Rüyamda @S.G.A.T. 1 PUAN veriyordu, ciddi ciddi böyle bir sahne gördüm rüyada ama yüzde 99 gerçek çıkacak çünkü önemli olan müzik kalitesi değil tarza uygunluk @Ahmed için daha geçerli @S.G.A.T. ın çok günahını almayalım :A
tarza göre değil sese performansa göre oyluyorum. :D Önemli olan eserin nasıl söylendiği. Bu haftaki yorumu da sevmedim. Sarı Gelin'i Alim Gasımov okusun canımı yesin. :A

Yerim senin fareni fare bile müzikten anlıyor bizim bu @MasacRE- ve @XanTier anlamıyor :F

@MasacRE- ve @XanTier e gönderme yapmış sanırım ebruya 1 veryorlardıya :F @denizz19

Faresi de en az Atacan kadar zevksizmiş, hiç şaşırtmadı :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961