Ünlü İsimlerin Vartolu’nun Dövmesi Hakkındaki Tahminleri!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
9DN38k.jpg

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, İrem Altuğ ve Öner Erkan'ın paylaştığı, yapımcılığını Ay Yapım'ın yaptığı Çukur'un 3. bölümünde Vartolu'nun sırtında yalnızca Çukur Mahallesi’nin sakinlerinde bulunan dövmeyi görmüştük.

Peki yalnızca Çukur Mahallesi'nin sakinlerinde bulunan o dövmenin, Koçovalı ailesinin ve Çukur'un baş düşmanı olan Vartolu'nun sırtında ne işi vardı?

5GaA8L.jpg

İşte ünlü isimlerin Vartolu'nun dövmesi hakkındaki tahminleri:

Burcu Güneş:
Vartolu'nun dövmesi bizi ters köşeye yatıracak. Kanımca Vartolu, İdris Koçovalı’nın oğlu çıkacak. Dövme de yeni yapılmış değil, eski bir dövme. Ben öyle olduğunu tahmin ediyorum.

Cem Belevi: Bence dövmenin sırrı Vartolu’nun, Çukur Mahallesi’nden biri olmasındandır. O da mahalleye mi ait acaba? Öyle olduğunu kendisi bile bilmiyor olabilir.

İpek Açar: Ben Vartolu’nun İdris Koçovalı’nın henüz bilinmeyen oğlu olduğunu tahmin ediyorum. Bence o dövme de bunun göstergesi.

Safiye Soyman: Bence Vartolu’nun mahallede bir evi var ama biz henüz bunu bilmiyoruz. Veya mahallede bir akrabası vardır ya da babası eskiden o mahallede oturuyordu. Belli mi olur? Senaryo harika, akıl sır ermiyor. Merakla bekliyorum.

Ziynet Sali: O dövmenin sırrını gerçekten çok merak ediyorum. Vartolu’nun dövmesinin sırrı ortaya çıkınca olaylar daha etkileyici hale gelecek. O dövmenin altından çok şeyler çıkacak. Bence Vartolu, ‘Çukur’a özendiğinden, oraya girebilmek için dövmeyi yaptırdı.

Çukur, yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'da Show TV'de!

Kaynak: Showtv.com.tr

Sizin tahminleriniz nedir? Tahmini tutana 'En İyi Çukur İzleyicisi' etiketi verilsin. :A @mrt-06

@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @mrt-06 @xBUGRAx @sokak sanati

Bende merak ediyorum o dövmenin sırrını, henüz 2. bölümü izlemedim ama ilk bölüm baya göze soktular. :D

2.bölümü dün gece izledim ben sadece ilk bölüm değil göze sokma işi bende çok merak ediyorum birde vartolu adamı medetin yanında farklı oluyor medetsiz farklı medetin yanındayken bağıra bağıra konuşan adam o gidince sessizleşiyor medet bile doğru düzgün tanımıyor vartoluyu vartolu mahalleden ve burcu güneşin tahmininde dediği gibi bende idrisin oğlu değil başka birinin oğlu ve İdristen intikam almak istiyor gibime geliyor idris vartolunun babasına birşey yapmış olabilir belki:D