1000.mesajı sen yazdın sana bir ödül vereyim ne şanslısınşimdi açtım sesi. ev doluydu bakamadım
An itibariyle izliyorum![]()
1000.mesajı sen yazdın sana bir ödül vereyim ne şanslısınşimdi açtım sesi. ev doluydu bakamadım
An itibariyle izliyorum![]()
Ay kalpten gidecektim, senin 100.000 mesaj diye okudum1000.mesajı sen yazdın sana bir ödül vereyim ne şanslısın![]()
ÖdülümüzAy kalpten gidecektim, senin 100.000 mesaj diye okudum
Şanslıyımki senin gibi arkadaşım var
ödülümü bekliyorum![]()
Şarkının içinde de zaten bu büyük başarını alkışlıyorum varHarika![]()
Sözlere baktım hemenŞarkının içinde de zaten bu büyük başarını alkışlıyorum var![]()
Sağlık olsunSözlere baktım hemen
Kusura bakma 1000. mesaj bana nasipmişDenk geldi, planını bozdum
![]()
Yeminle Hasibe olmasa 39 bölüm katlamam bu diziyeHasibe'nin Cemal'in kibrit evini yakması iyiydi.![]()
Demek.gerçekten 1000. mesajı yazacan diye heyecanlanmıstın tam yazacakke Dosi şak bozduSağlık olsun![]()
Yok kız İnan öyle bir şey düşünmemiştimDemek.gerçekten 1000. mesajı yazacan diye heyecanlanmıstın tam yazacakke Dosi şak bozdu![]()
Yeminle Hasibe olmasa 39 bölüm katlamam bu diziyehele yeni karakterde hiç keyif katmadı zaten :?ss
Mesude'den bahsetmemiştim erkek olandan bahsediuorum Mesude iyi entrikalıMesude Adı Zehra'ya gelsin.![]()
Yok kız İnan öyle bir şey düşünmemiştimsen yazdıktan sonra fark ettim
![]()
Mesude'den bahsetmemiştim erkek olandan bahsediuorum Mesude iyi entrikalı![]()
Girdiği diziyi düşürüyor pis herif Adı Efsane 2.devreyi de bozmuştuO adam Emanet'te iyiydi burda triplerde sıkıcı bence de![]()
Bana aşk duyguları beslediğiniNeyi? yarım kaldı cümlen![]()
Çok mu belli ediyorum?Girdiği diziyi düşürüyor pis herif Adı Efsane 2.devreyi de bozmuştuBu adam geldi Totalde zirve yüzü göremez olduk
Bana aşk duyguları beslediğini![]()
Şimdi daha çok belliÇok mu belli ediyorum?
Cemal bu gece yatamayacakkorkar artık
![]()