Siz ilanımızla ilgilenin nekadarda yakışıklı çıkmış @Billy Kane @Harunnn60 @YiğittNumaraya bakıcam
Erkek resmi var yalan atma
Keşke para ödülü koysaydık ayoll
biz canımızın derdindeyiz buda alay ediyor @Harunnn60ne alem kızsın tak kafana kese kağıdı direkt Flash tv'ye
biz canımızın derdindeyiz buda alay ediyor @Harunnn60ne alem kızsın tak kafana kese kağıdı direkt Flash tv'ye
Kim varmış? 😱 Atsana resmini.Numaraya bakıcam
Yine benden başka düşünen yok görüyor musun Çiğdem. Benim kıymetimi sen ve @destere anlayacak bir gün.biz canımızın derdindeyiz buda alay ediyor @Harunnn60
Yine benden başka düşünen yok görüyor musun Çiğdem. Benim kıymetimi sen ve @destere anlayacak bir gün.
biz destereyi arıyoruz yiğitte düşmü numaranın sahibinin peşineKim varmış? 😱 Atsana resmini.
Garibim kimse merak etmiyorbiz destereyi arıyoruz yiğitte düşmü numaranın sahibinin peşine
Numara kimin?
Pazar günü gelecek, içime doğdu.
bulan arasın @Harunnn60
Ahaha harika olmuş.
Numaraya bakıcam
Haha siz eklediniz mi cidden ya 😱 Bu kayıp köpek ilanıydı sanırım netten almıştım 😕 @Çiğdem-Bu çıkıyor profil fotosu Erkek nerede la Xantier Yiğit'i heyecanlandırdın boş yere
bulan o numarayı arayacak işte destereye bağlantılı birşey @Harunnn60Ekledik tabi şu an konuşuyoruz Fok balığımızı bulana para ödülü var diyor @Çiğdem-
Şu anda da çevrimiçi @XanTier konuşuyor mu acaba cidden @Harunnn60bulan o numarayı arayacak işte destereye bağlantılı birşey @Harunnn60
@Çiğdem- ne diyor bunlar
@S.G.A.T. bulucakmış 100 tane yazıcıdan çıkartıp olduğu çevreye asıcaktı söz vermişti bakalım bekliyruzŞu anda da çevrimiçi @XanTier konuşuyor mu acaba cidden @Harunnn60
Azerbaycan'a gitmemiştir ya daha soğuk yerlere kaçmıştır o yaşamını sürdürebilmek için@S.G.A.T. bulucakmış 100 tane yazıcıdan çıkartıp olduğu çevreye asıcaktı söz vermişti bakalım bekliyruz
Dünyanın dört bir yanından arayalım @pompy lubnana gidiyor diyordu @Harunnn60Azerbaycan'a gitmemiştir ya daha soğuk yerlere kaçmıştır o yaşamını sürdürebilmek için