Ekranlarda Skandal İtiraf! “Bilmeden Kocamın İkiziyle...”

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İzlemiştim bunu. Eskiden daha iyi gerçekçi senaryolar yazılıyordu. :A Sanırım sarhoş birisi yetiştirmek için yazmış. :F Yaşlı teyzeler bile bu sefer inanmadı. :A
Bir kadın gözü kapalı olsa bile kocasını tanır 1 defa dokunsun adam ona kadın kocasımı değilmi bilir gözü kapalı kulağı sağırda olsa bırakın benzerliği :A :A :A

bence kadın kocasını aldatmış ve televizyondan akıl aramaya çalışıyor bebeği nasıl yuttursam herife diye :A tvdeki kadın bebeği aldır deyince evli kadının hoşuna gitmedi o çözüm aramıyorkı kocamı nasıl keklerim diye fikir arıyor :A bu tv programları sayesinde böyle haltlar yiyenler fikir almak için kullanıyor bu programları :A :A :A

Bir kadın gözü kapalı olsa bile kocasını tanır 1 defa dokunsun adam ona kadın kocasımı değilmi bilir gözü kapalı kulağı sağırda olsa bırakın benzerliği :A :A :A

bence kadın kocasını aldatmış ve televizyondan akıl aramaya çalışıyor bebeği nasıl yuttursam herife diye :A tvdeki kadın bebeği aldır deyince evli kadının hoşuna gitmedi o çözüm aramıyorkı kocamı nasıl keklerim diye fikir arıyor :A bu tv programları sayesinde böyle haltlar yiyenler fikir almak için kullanıyor bu programları :A :A :A
Kızım senaryo bunlar. :A Birisi yazıyor işte arattırıyorlar. :A Yaşlı teyzelerde ağzı açık izliyor işte bu senaryoları. :A

Geçen senelerde türk bir çiftin bebekleri olacaktı. Doğum gerçekleşince bir gerçek ortaya çıktı... bayan kocasını aldatmış çünkü çocuk siyahiydi. Kadın da doğumda öğrendi meğerse siyahi adamdan hamile kaldığını.
dip not: Isveçte biz siyahilere zenci sıffatı kullanmıyoruz
@vadikızı @MEnes @denizz19

Hımm kötü bir durummuş zaten aldatma olayına sinir oluyorum birde kadın olunca daha bir ayar oluyorum be:ppp: zenci sıfatını kullanmamanızda iyiymiş:D
Konudaki habere gelince ne kadar iğrenç bu olay bazı erkekler var ya kendini hiç bilmiyor valla kadını süslü gördü diye ben ikiziyim demiyor be Allah korkusuda yok ya:kizgin: