4/8/2011 Tarihli Atama Kararları

Cevap bekliyoruz ilgili kişilerden 😉
aslında Burak abi orda tam da senin yap dediğin şeyi yapmamasını söylüyor ona :) her söylenene cevap vermemesini,gereksiz,tartışma çıkarma ihtimali olan ve çocukça şeylerden kaçınmasını...

"başarı" hatırlatma çabası olabilir mi abi? :)

aslında Burak abi orda tam da senin yap dediğin şeyi yapmamasını söylüyor ona :) her söylenene cevap vermemesini,gereksiz,tartışma çıkarma ihtimali olan ve çocukça şeylerden kaçınmasını...

Hayır Bide Daha Önce Söyledim Yapma Böyle Diye.. Bi Atasözü Var " Kurt Kocayınca Köpeğin Maskarası Olurmuş" Diye Bizimki de Buna Döndü... Biz ne söylesek boş onlar bildiğini okuyor.. Artık Bişey Demeyeceğim.. Yazın Arkadaşlar Övün Kendinizi Sizler Aslansınız , Kaplansınız , Yürüyün Kim Tutar Be Sizleri...

onlar bildiğini okuyor çünkü yükselme yada göze girme çabası içindeler büyük ölçüde ya da kendilerini yüceltmek.. Senin söylediğin gibi kendilerini iyi yönde övmek yerine kötü yanlarını görüp kendilerini eleştirseler daha çok saygınlık kazanabileceklerinin farkında değiller ne yazıkki.

onlar bildiğini okuyor çünkü yükselme yada göze girme çabası içindeler büyük ölçüde ya da kendilerini yüceltmek.. Senin söylediğin gibi kendilerini iyi yönde övmek yerine kötü yanlarını görüp kendilerini eleştirseler daha çok saygınlık kazanabileceklerinin farkında değiller ne yazıkki.

Boşver Be Tuğbam Yapsınlar Bildiklerini Ben Yaşlı Emekli Bi Garibanım Kaldırmıyor Artık Bünyem Bunları 😉 Bazen Özlüyorum Eski Günlerimi Ama Böyle Şeyleri Gördükçe Hevesim Kaçıyor Yine Vazgeçiyorum...

yaşlı mı? Tanımasam inanırdım buna :) asıl böyle şeyleri gördükçe uyarmak ve düzeltmek amacıyla heveslenmen lazım bence. Yoksa bende birkaç gün öncesinde emekli bir garibandım ve öyle kalırdım :)

haksızlık yapmayın hepimiz böyle miyiz:D
onlar da genç ya kanları kaynıyo özlerinde iyi insanlar:X

zamanında o eleştirileri ben bile kaldırmıştım ve düzelmek için ekstra çaba harcamıştım iyi hatırlıyorum :) kanına girilmeye değer bence :)

herkes öyle değil tabikide :) herkes iyi insan elbette ama davranışları iyi değil gibi.. Yine de değiştirilebilirligi var :)

zamanında o eleştirileri ben bile kaldırmıştım ve düzelmek için ekstra çaba harcamıştım iyi hatırlıyorum :) kanına girilmeye değer bence :)

Şimdi Diyorsun Ki Bu Tuğba da Benimde mi Emeğim Var :) Gece Gece Çok duygulandım Bak Şimdi.. :) Renge Gerek yok be Tuğbamm Ben Burdan da Yeterim EvelAllah 😉

bence var mesela forumda da dahil olmak üzere düzgün Türkçe konuşma alışkanlığını sana kızıp edinmiştim :) oldukça eleştirmiştin zamandı biraz kırılmıştım bile hatta çocukluk işte ama düzeltmiştim elimden geldiği kadarıyla :) renk önemsiz tabi ama burda olman önemli olan..

İnsanların eksiklerini görmemezlikten gelip onları gece gibi kapatmak erdemliktir diyor büyük insan Hz.Mevlana.Onun için yaşı küçük olan kardeşlerimin bazı davranışlarını hoş görüp güzel yoldan onların davranışlarının insanlar üzerinde hoş etkiler bırakmadığını anlatmaya çalışırım.Sonuçta düşünme yeteneğinin bahşedildiği tek varlığız.Anlayabilirlerse bizim için ne mutlu :)

Tuğba Şimdi Bana Türkçe Dersi Verirmisin :).. Türkçeyi Mümkün Olduğu Kadar Güzel Kullanmak En Büyük İdealim... Keşke Herkes Senin Beni Anlayabildiğinin 1/10'u Kadar Beni Anlayabilse :)... Ben Hiç Gitmedim Hep Burdaydım Ama Hep Gerideydim 😉

Hala çok eksiğim var bu konuda ama tam anlamıyla düzgün konuşabildiğim gün memnuniyetle ders veririm :) eminim herkes anlıyor ve okuyordur ama işlerine geldiğini hiç zannetmiyorum :)
Geride kalarak izlemek en güzeli oluyor bazen.