Direk jeneriğine katlanamayıp kapattımÇekilecek çile değil. Sırayla herkes bir bölüm izlesin iş bölümü yapalım.
Direk jeneriğine katlanamayıp kapattımÇekilecek çile değil. Sırayla herkes bir bölüm izlesin iş bölümü yapalım.
Ne bu kankaKaç bölüm sürmüş bu dizi tam @denizz19’luk duruyor başlatalım ona, bulunca bize de haber eder.
@denizz19
Harun 7 yaşındayken bu dizide 2 bölüm oynamış ama hangi bölümde oynadığını söylemiyor.Ne bu kanka
okadar proje çalısıyorsun sen @Harunnn60 ın çocukken olan eşkalinin bir projesini analizini çıkar ve dizide bul bize söyle @mrt-06 @ThequeerÖyle lap diye açıp kaçmak yakışmaz
Ben diyorum neden bu kadar kendini beğenmişHarun 7 yaşındayken bu dizide 2 bölüm oynamış ama hangi bölümde oynadığını söylemiyor.
Öyle lap diye açıp kaçmak yakışmaz
Harun 7 yaşındayken bu dizide 2 bölüm oynamış ama hangi bölümde oynadığını söylemiyor.
Arkadaşlar lütfen söylediğime pişman ettirmeyin.okadar proje çalısıyorsun sen @Harunnn60 ın çocukken olan eşkalinin bir projesini analizini çıkar ve dizide bul bize söyle @mrt-06 @Thequeer
Hııı. Ben o kadar okulu @Harunnn60 un gül cemalini STV dizisinde aramak için okuyorum evetokadar proje çalısıyorsun sen @Harunnn60 ın çocukken olan eşkalinin bir projesini analizini çıkar ve dizide bul bize söyle @mrt-06 @Thequeer
hhahaha sana favoriforum rozeti takar @mrt-06 eğer bu işi çözersen @Harunnn60 @ThequeerHııı. Ben o kadar okulu @Harunnn60 un gül cemalini STV dizisinde aramak için okuyorum evet
Nasıl bir malzeme verdiğinin farkında mısınArkadaşlar lütfen söylediğime pişman ettirmeyin.
Oyuncu tayfası işte ben de 8 sene tiyatro yaptım ama sıfır egom var.Ben diyorum neden bu kadar kendini beğenmiş
Bizim evde bu kanalı açmak yasaktı ben açınca çok kızıyorlardı, sırlar dünyasını izlemek için çatıya çıkardım. Çocukken de ayrı değişiktim.Direk jeneriğine katlanamayıp kapattım
Akşam akşam keyif verdi bu konuşmaOyuncu tayfası işte ben de 8 sene tiyatro yaptım ama sıfır egom var.
Bizim evde bu kanalı açmak yasaktı ben açınca çok kızıyorlardı, sırlar dünyasını izlemek için çatıya çıkardım. Çocukken de ayrı değişiktim.
Benim olduğum her yerde pozitiflik olur canım.Akşam akşam keyif verdi bu konuşma
Canım sıkkındı biraz gülümsettiBenim olduğum her yerde pozitiflik olur canım.
Atacan'ın taktığı rozetler beni tatmin etmiyor. O gidip en iyi arama kurtarma rozeti falan verir. Hiç havası yok
Kanka sonra neden Nefes alıyorsam’a kadar düştüm Sırlar Dünyasını izleyende yaşama Sevincimi kalır o jeneriği bile insana ömür boyu vicdan muhasebesi yaptırırOyuncu tayfası işte ben de 8 sene tiyatro yaptım ama sıfır egom var.
Bizim evde bu kanalı açmak yasaktı ben açınca çok kızıyorlardı, sırlar dünyasını izlemek için çatıya çıkardım. Çocukken de ayrı değişiktim.
Fark ettim o yüzden etiketlemiştim zaten.Canım sıkkındı biraz gülümsetti
Ben sana Vadi etiketi verecektim en don demi. @S.G.A.T.Atacan'ın taktığı rozetler beni tatmin etmiyor. O gidip en iyi arama kurtarma rozeti falan verir. Hiç havası yok
En İyi VadiciBen sana Vadi etiketi verecektim en don demi. @S.G.A.T.
Ne biliyim bana hoş geliyordu sonu hep mutlu biten basit hikayeler.Kanka sonra neden Nefes alıyorsam’a kadar düştüm Sırlar Dünyasını izleyende yaşama Sevincimi kalır o jeneriği bile insana ömür boyu vicdan muhasebesi yaptırır
Forumdan birini sevdiğim halde hayatımdan çıkardım az evvel. Aslında bunu çoktan yapmam gerekiyordu ama bu sefer cidden haddini aştı ve yol verdim kendisine