Direk jeneriğine katlanamayıp kapattımÇekilecek çile değil. Sırayla herkes bir bölüm izlesin iş bölümü yapalım.![]()
Direk jeneriğine katlanamayıp kapattımÇekilecek çile değil. Sırayla herkes bir bölüm izlesin iş bölümü yapalım.![]()
Ne bu kankaKaç bölüm sürmüş bu dizi tam @denizz19’luk duruyor başlatalım ona, bulunca bize de haber eder.
@denizz19
Harun 7 yaşındayken bu dizide 2 bölüm oynamış ama hangi bölümde oynadığını söylemiyor.Ne bu kanka![]()
okadar proje çalısıyorsun sen @Harunnn60 ın çocukken olan eşkalinin bir projesini analizini çıkar ve dizide bul bize söyleÖyle lap diye açıp kaçmak yakışmaz![]()
Ben diyorum neden bu kadar kendini beğenmişHarun 7 yaşındayken bu dizide 2 bölüm oynamış ama hangi bölümde oynadığını söylemiyor.![]()
Öyle lap diye açıp kaçmak yakışmaz![]()
Harun 7 yaşındayken bu dizide 2 bölüm oynamış ama hangi bölümde oynadığını söylemiyor.![]()
Arkadaşlar lütfen söylediğime pişman ettirmeyin.okadar proje çalısıyorsun sen @Harunnn60 ın çocukken olan eşkalinin bir projesini analizini çıkar ve dizide bul bize söyle![]()
![]()
@mrt-06 @Thequeer
Hııı. Ben o kadar okulu @Harunnn60 un gül cemalini STV dizisinde aramak için okuyorum evetokadar proje çalısıyorsun sen @Harunnn60 ın çocukken olan eşkalinin bir projesini analizini çıkar ve dizide bul bize söyle![]()
![]()
@mrt-06 @Thequeer
Nasıl bir malzeme verdiğinin farkında mısınArkadaşlar lütfen söylediğime pişman ettirmeyin.![]()
Oyuncu tayfası işte ben de 8 sene tiyatro yaptım ama sıfır egom var.Ben diyorum neden bu kadar kendini beğenmiş![]()
Bizim evde bu kanalı açmak yasaktı ben açınca çok kızıyorlardı, sırlar dünyasını izlemek için çatıya çıkardım. Çocukken de ayrı değişiktim.Direk jeneriğine katlanamayıp kapattım![]()
Akşam akşam keyif verdi bu konuşmaOyuncu tayfası işte ben de 8 sene tiyatro yaptım ama sıfır egom var.
Bizim evde bu kanalı açmak yasaktı ben açınca çok kızıyorlardı, sırlar dünyasını izlemek için çatıya çıkardım. Çocukken de ayrı değişiktim.![]()
Benim olduğum her yerde pozitiflik olur canım.Akşam akşam keyif verdi bu konuşma![]()
Canım sıkkındı biraz gülümsettiBenim olduğum her yerde pozitiflik olur canım.![]()
Atacan'ın taktığı rozetler beni tatmin etmiyor. O gidip en iyi arama kurtarma rozeti falan verir. Hiç havası yok
Kanka sonra neden Nefes alıyorsam’a kadar düştüm Sırlar Dünyasını izleyende yaşama Sevincimi kalır o jeneriği bile insana ömür boyu vicdan muhasebesi yaptırırOyuncu tayfası işte ben de 8 sene tiyatro yaptım ama sıfır egom var.
Bizim evde bu kanalı açmak yasaktı ben açınca çok kızıyorlardı, sırlar dünyasını izlemek için çatıya çıkardım. Çocukken de ayrı değişiktim.![]()
Fark ettim o yüzden etiketlemiştim zaten.Canım sıkkındı biraz gülümsetti![]()
Ben sana Vadi etiketi verecektim en don demi.Atacan'ın taktığı rozetler beni tatmin etmiyor. O gidip en iyi arama kurtarma rozeti falan verir. Hiç havası yok![]()
En İyi VadiciBen sana Vadi etiketi verecektim en don demi.@S.G.A.T.
Ne biliyim bana hoş geliyordu sonu hep mutlu biten basit hikayeler.Kanka sonra neden Nefes alıyorsam’a kadar düştüm Sırlar Dünyasını izleyende yaşama Sevincimi kalır o jeneriği bile insana ömür boyu vicdan muhasebesi yaptırır![]()
![]()
Forumdan birini sevdiğim halde hayatımdan çıkardım az evvel. Aslında bunu çoktan yapmam gerekiyordu ama bu sefer cidden haddini aştı ve yol verdim kendisine