Meryem dedin de kadın kendine yeni sevgili yapmış Durduralamıyor kadın Yarın konuusnu açarım emrenin neden sessiz olduğu belli oldu
Meryem dedin de kadın kendine yeni sevgili yapmış Durduralamıyor kadın Yarın konuusnu açarım emrenin neden sessiz olduğu belli oldu
aa bu sefer nasıl bukadar beklediki bu kadın bu sefer geç bulmuş @xemrexxxMeryem dedin de kadın kendine yeni sevgili yapmış Durduralamıyor kadın Yarın konuusnu açarım emrenin neden sessiz olduğu belli oldu
Bilmiyorum ama bu kaçıncı oldu sayamadım Poz filanda vermişaa bu sefer nasıl bukadar beklediki bu kadın bu sefer geç bulmuş @xemrexxx
bir ara arap adamlar buluyordu @xemrexxxBilmiyorum ama bu kaçıncı oldu sayamadım Poz filanda vermiş
Onla ilgili de açıklama yapmış şaşıracaksın. Emre'nin maatbasına kaldığımız için geç duyuyoruzbir ara arap adamlar buluyordu @xemrexxx
ben yetiişemiyorumkı bu kadına ayoll bir konusuna yazıyorum @xemrexxx gelip bunu çoktan eskitti sultanım yenisinin konusu şu diyor ben ona yazana kadar dur dur başka konu açıldı yazısı geliyor gemide adamların kucaklarında dolaşıyordu falanOnla ilgili de açıklama yapmış şaşıracaksın. Emre'nin maatbasına kaldığımız için geç duyuyoruz
Bende sevmeme rağmen neden bu kadar çok sevgili değiştirdiğine anlam veremiyprum Birde pozları da garip oluyor sevgilileri ileben yetiişemiyorumkı bu kadına ayoll bir konusuna yazıyorum @xemrexxx gelip bunu çoktan eskitti sultanım yenisinin konusu şu diyor ben ona yazana kadar dur dur başka konu açıldı yazısı geliyor gemide adamların kucaklarında dolaşıyordu falan
Yatta bir adamın kucağıdna oturuyordu onuda ben çözememiştimBende sevmeme rağmen neden bu kadar çok sevgili değiştirdiğine anlam veremiyprum Birde pozları da garip oluyor sevgilileri ile
Şunu çözemedim ben. Eski sanırm bu. @xemrexxxEkli dosyayı görüntüle 57565
sen kafanı yorma yakında yerinde olmayacak o kafanı koparıcaz @Harunnn60Yatta bir adamın kucağıdna oturuyordu onuda ben çözememiştim