23-29 Ekim 2017 Fav10 Senaryo Reytingleri

@Thequeer tebrik ederim bebişim:love1: @Ahmed ezizim :love1: @Çiğdem- tebrikler kız:D @Aserat tebrikler eraycım

MS zaten bir marka olduğu için haftalardır zirvedeydi ama teşekkürler. :A

@Thequeer tebrikler her 2mizide. :Z
@Çiğdem- TRTÇOCUK gibi bin tane şey sokmuş listeye. :F

Ablacığım teşekkür ederiz :bhr:

Bebeğim çok teşekkür ederiz, desteğin içinde :bhr:

Tebrikler aşkım :love1:

Ellerine sağlık @Aserat haftalıkta geride kalınca aylık oranlar ile kendini avutmuşsun bebeğim :A @mrt-06
Her zaman ki gibi MS’ye de büyük tebrikler aşkım :bhr: @Çiğdem-
çok teşekkürler arkadaşlar :bhr: zirveyi kaptırmamak önemli tabi ama listeye giren tüm ms konuları 1.olanla eşit şekilde gözümde kaçıncı sıra olursa olsun ben eğlendiğimizi görüyorum önemli olan o :Z:Z:Z

@Ahmed @Thequeer sizlerede büyük tebrikelr çocuklar itiraflardan daha çok sevdim dedikodu gecesini kavga dövüş sevmedim için bliyorsunuz :A dedikodu gecesi eğlenceli bir format özellikle forumun bu döneminde eğlence tozunu arttırmanızı bekliyoruz
:Z:Z:Z

çok teşekkürler arkadaşlar :bhr: zirveyi kaptırmamak önemli tabi ama listeye giren tüm ms konuları 1.olanla eşit şekilde gözümde kaçıncı sıra olursa olsun ben eğlendiğimizi görüyorum önemli olan o :Z:Z:Z

@Ahmed @Thequeer sizlerede büyük tebrikelr çocuklar itiraflardan daha çok sevdim dedikodu gecesini kavga dövüş sevmedim için bliyorsunuz :A dedikodu gecesi eğlenceli bir format özellikle forumun bu döneminde eğlence tozunu arttırmanızı bekliyoruz
:Z:Z:Z
perşembe zorlanıyormuş güçlü dizilerden eskiden daha perşembe daha kolaydır.

Bu arada fena başlamamış içeriği genişletince 10 reyting görür @mesmeso61 :A

@emree-29 sende @pompy kanalında dizi ile destek vermen iyi olmuş sizin dizilere fena gitmemiş :Z:Z:Z

7SİNEVİZYON 1. BÖLÜMETV27 Ekim Cuma19:00:58mesmeso617.90
8TEK DEVLET 1. BÖLÜMYS23 Ekim Pazartesi20:20:20emree-296.48
9SİHİRLİ HAYATLAR 33. BÖLÜMYS27 Ekim Cuma20:24:23pompy5.91
10TEK DEVLET 2. BÖLÜMYS26 Ekim Perşembe21:24:38emree-294.19