eTV MusicSurvivor 7.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Aynen. Hamster le ilgili merak ettiğin şeyler varsa sorarım ona gerçi sen uzun zamandır besliyorsun artık acemi değilsindir.
Ya bide pek keyifli görunüyor. Ona güven verdiğin ve sana alışkın olduğu belli :) Canım çekti valla sevesim var beyaz eriki :A
Alıştı aslında ama geçen beni ısırdı. Aslında bunu sorsan iyi olur neden ısırıyor. :D Bazen kafesinde görünce istemsizce alıp mıncırıyorum. :F

kulübesi var köye öyle hayvanalr bakılıyor :A

ama bende apartmanda hayvan beslemek istiyorum sincap beslemek istiyorum amcamlar sitanbuldan falan getirseler @mrt-06 :A
Sen hani hamster alacaktın. :A

Alıştı aslında ama geçen beni ısırdı. Aslında bunu sorsan iyi olur neden ısırıyor. :D Bazen kafesinde görünce istemsizce alıp mıncırıyorum. :F

Yok diğerini dedim ben :F :A
Hhaha allah iyiliğini vermesin destereyi diyorsun ayı diye bende sandım oyuncak ayım @Harunnn60 :F :F :F

@mrt-06 besleyebilsem sincap çok isterdim :A ama hamster daha uygun gbi sana bir ara sorucam bir detaylı beni bilgilendirmen lazım :A :A :A

Tamam yarın soracam arkadaşıma :D
Isveçliler 7 de en geç 8 de uyuyorlar. Yarın gündüz soruyu ileteceğim :D
Ne yaptında ısırdı? tam detay bilmeliyim ki güzel soru hazırlayayım :F

Hhaha allah iyiliğini vermesin destereyi diyorsun ayı diye bende sandım oyuncak ayım @Harunnn60 :F :F :F

@mrt-06 besleyebilsem sincap çok isterdim :A ama hamster daha uygun gbi sana bir ara sorucam bir detaylı beni bilgilendirmen lazım :A :A :A
Bekliyorum. :A

Tamam yarın soracam arkadaşıma :D
Isveçliler 7 de en geç 8 de uyuyorlar. Yarın gündüz soruyu ileteceğim :D
Ne yaptında ısırdı? tam detay bilmeliyim ki güzel soru hazırlayayım :F
Oha 7 mi. 😱 Kafesinden bir şey alacaktım birden parmağımdan ısırdı. :D

Bekliyorum. :A

Oha 7 mi. 😱 Kafesinden bir şey alacaktım birden parmağımdan ısırdı. :D
e sen bas baya ürkütmüşsün hayvancağızı :D sadece 1 kezmi geldi başına?

evet ya pek erken yatıyorlar :D Bir keresinde okul tezi için bir arkadaşa akşam 9'da messengerden mesaj yazmıştım, kız ertesi gün beni uykudan kaldırdın dedi :F
çocuklar muhakak 7-7 buçukta uyur. Bizim türk bebeler büyükler yatağa geçmeden uyumazlar ama :F

yarın çıtlatırım kapını cnm :A bilgi verecek dononaıma sahip olmussundur şimdiirk anladığım şey elimi montumun koluna sokarak dolaşmalıyım :A :A :A
Haha eee bilgi sahibi olduk haliyle. :A

e sen bas baya ürkütmüşsün hayvancağızı :D sadece 1 kezmi geldi başına?

evet ya pek erken yatıyorlar :D Bir keresinde okul tezi için bir arkadaşa akşam 9'da messengerden mesaj yazmıştım, kız ertesi gün beni uykudan kaldırdın dedi :F
çocuklar muhakak 7-7 buçukta uyur. Bizim türk bebeler büyükler yatağa geçmeden uyumazlar ama :F
Yok canım ona yakın bile değildi birden atladı parmağıma acaba aldığım şeyi seviyor muydu ki. :A
Bir kez oldu evet ama bazen ısırmaya çalışıyor. :D

Şok oldum şuan, öyle hayattan tat alınır mı ya. :A

Yok canım ona yakın bile değildi birden atladı parmağıma acaba aldığım şeyi seviyor muydu ki. :A

Annem sokaktan fare tutup kafese tıktım sanıpta kocasızlıktan kafayı yedi bu diye hamleler yapmaya çalısmaz inş :F :F :F @Harunnn60

Yada parmağını yiyecek sanmıştır:A
Hayatın tadını biz alıyoruz. Çok fazla kültür çatışması yaşadım küçükken :A Isveçte türk olarak Türkiye'de de isveçli gözüyle bakılıyor bize. Tamam yarı isvecliyim ama kara göz kara kaşı babamdan aldığım için yabancı kökenli olduğumuz hemen belli oluyor :F

Ama seninki daha çok tavşana benziyor @Harunnn60 :A

eğer yakındanda bukadar cici görünüyorsa sorun olmamalı fotolarda çok cici görünüyor bildiğin tatlı bir hayvan :A
Annem bile seviyor artık düşün yani eliyle değil de öyle sözle. :A

Yada parmağını yiyecek sanmıştır:A
Hayatın tadını biz alıyoruz. Çok fazla kültür çatışması yaşadım küçükken :A Isveçte türk olarak Türkiye'de de isveçli gözüyle bakılıyor bize. Tamam yarı isvecliyim ama kara göz kara kaşı babamdan aldığım için yabancı kökenli olduğumuz hemen belli oluyor :F
Ellerimi de yeni yıkamıştım yem kokmuyordu aslında. :A Zamanla her şeye alışılıyor. Farklılık iyiydir işte havan olur. :A

Ellerimi de yeni yıkamıştım yem kokmuyordu aslında. :A Zamanla her şeye alışılıyor. Farklılık iyiydir işte havan olur. :A
Türkiye de havamız oluyorda burada pek olmuyor :A Yabancı görünüşlü olunca az önyargı oluyor, gerçi konuşmaya başladığımda aaa ne güzel isveçce konuşuyorsun diyorlar :A kırık isveçce konuşacağımı sanıyorlar :D

Bu onun başarısı cnm annen kov şunu diyormuş dönen tekerlekte mahsustan düşme numarası yapıp annene sempatik görünmüş ogünden beridir kabul ettirdi kendini yoksa senin değil marifet :A :A :A

Baba kız yeni fotoğraflar çekindik. :A Fanlarımız istediler yeni foto geldi. :A

g9ORg3.jpg
POlzd9.jpg

9Dmlzk.jpg

Yaa ne Tatlısınız :love1:
Atacanım sen spora mı gidiyorsun :A @Çiğdem-