Cappy Meyve Suyundaki Subliminal Mesaj

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Bugün sakin sakin vişneli meyve suyunu yudumlarken gözümüze çarpmış ibretlik Subliminal resim.

Öncelikle meyve suyu kutusuna bir bakınız

2EEnrv.jpg

Bir fil resmi göze çarpıyor. Ancak sanki filden daha öte bir şeyler var gibi sanki.

Bir de kutuyu ters çevirip bakalım:

ZOOMRo.jpg

Yoksa benim mi kuruntum? Benim mi içim fesat? Son olarak da ayrıntının asıl geçtiği kısma odaklanalım öyleyse:

qJJjDq.jpg

What is it? :D

Bugün sakin sakin vişneli meyve suyunu yudumlarken gözümüze çarpmış ibretlik Subliminal resim.

2EEnrv.jpg

Bir fil resmi göze çarpıyor. Ancak sanki filden daha öte bir şeyler var gibi sanki.

ZOOMRo.jpg

Yoksa benim mi kuruntum? Benim mi içim fesat? Son olarak da ayrıntının asıl geçtiği kısma odaklanalım öyleyse:

qJJjDq.jpg

O kadar zamandır içerim bir kere bile düşünmemiştim :F

Yani sen paylaşana kadar hiç düşünmemiştim ama ortaya çıkardın ve her içtiğimde artık bunu düşünmek zorunda kalacağım :A

Aslında itiraf etmek gerekirse tam olarak ben de beni uyaran sıra arkadaşım olacak hanım kişi sayesinde bunu fark ettim :A Yani ben de senin gibi iyi niyetli şekilde içiyordum ama artık ister istemez tedirgin oluyor insan :A

Yani sen paylaşana kadar hiç düşünmemiştim ama ortaya çıkardın ve her içtiğimde artık bunu düşünmek zorunda kalacağım :A
Aslında itiraf etmek gerekirse tam olarak ben de beni uyaran sıra arkadaşım olacak hanım kişi sayesinde bunu fark ettim :A Yani ben de senin gibi iyi niyetli şekilde içiyordum ama artık ister istemez tedirgin oluyor insan :A
Üniversiteli oldu doğaldır. :A
Ben niye bir şeye benzetemedim ne ki bu? :A

kesinlikle kuruntu olarak görmüyorum. Googleda bi aratmak lazım. Subliminal mesaj arayan
arkadaşlar var fazlasıyla nette. böyle düşünenler vardır bence :D

@Tolstoyevski meyve sularının en pisi capy dir kola kadar zararlıdır bu markadan uzak durun :A

tropicana en sağlıklı meyve markası bence son dönemde de tercih edilmede diğerlerini solladı :A

Kuruntu olduğunu düşünmüyorum, kesinlikle haklısın. :A

Son fotoğraf ve üstündeki mesaj güldürdü ayrıca. :A

2EEnrv.jpg

ZOOMRo.jpg

qJJjDq.jpg

O zaman tek bir yol var.

Ters çevirme :A