Damien Duff
Favori Üye
sponsorluğu biterse zaten şuanda vodafone park beşiktaş stadyumunun yeni adı buNeden vodafone arena kalmıyo
Anladım aşağı yukarı kaç rtg alırım şimdisponsorluğu biterse zaten şuanda vodafone park beşiktaş stadyumunun yeni adı bu
Sonra hesaplarımAnladım aşağı yukarı kaç rtg alırım şimdi
Yakında aslan akbeyle abdülü döndürcemLa herşey iyi tamam da Tapınakcilar ile uğraşan adamın ne işi var bu işler de Çokküçük gelir ustaya. Güzel olmuş beğendim
PekiDaha eve varamadım
Bekliyorum agaYakında aslan akbeyle abdülü döndürcem
Peki
bakacam şimdi cnm
Çünkü ben şüphelenmese maça çarpıyor diyebakacam şimdi cnm
Yalan şeyler söyleyerek niye kandırıyorsun insanları. Prostestoya başlayacağım bir daha devam edersen.Bende Beşiktaşın stadyumuyla ilgili bir senaryo var Vodafone un sponsorluğu bitince stadın adı BEŞİKTAŞ TAKSİM GEZİ PARKI Koyacaklarmış
of tahmin bu @Harunnn60 stadın adı neden vodafone park stadın adıYalan şeyler söyleyerek niye kandırıyorsun insanları. Prostestoya başlayacağım bir daha devam edersen.
Yeni adı park oldu arena kullanılmayacak artık. Gezi parkı ne alaka.of tahmin bu @Harunnn60 stadın adı neden vodafone park stadın adı
stadyumu kullanabilirlerdiYeni adı park oldu arena kullanılmayacak artık. Gezi parkı ne alaka.
Neler oluyorrrYeni adı park oldu arena kullanılmayacak artık. Gezi parkı ne alaka.
ya ben ne yapıyım beşiktaşa yüklenmem normalNeler oluyorrr