Ufak Tefek Cinayetler - Genel Yorum Konusu

İkide bir diss atma Merve moduna gireceğim bak.:A
Tahmin ettiğim şeyi yaptılar ters köşe yok:A

Aydirik mi oldun hayırdır.:A

Dizinin tek kalitesi çekimleri müzikleri ve oyuncuların üzerine çok yakışan kıyafetleri. Oyuncularda iyi tabi. Aşkı Memnu'dan sonra ilk kez bu kadar şık kadınları bir arada gördüm :F
Tek kaliteli yani diyip 4 madde saymiş gizli hayranlik:A @mrt-06 @denizz19 @Çiğdem- @Harunnn60

Bi, Tatlı Küçük Yalancılar değil ama sevdim ben. Özellikle son sahne ilerki bölüm için baya heyecanlandırdı beni. :D Sanki bu dizinin açılış bölümü değilde final bölümünü izler gibi olduk son sahnede her şey açığa çıkınca. :A

@YıldırıM ne olmamışlar atiyon? :F sen begendin duye millet begensinmi? :F
Yok ben öyle bir yorum yapmadım ki. Sadece beğenmeyen kişilerin cogunun ergen dizisi sevdiğini söyledim. Bir de nesi var senaryonun. Tahmin edilir bir tarafı öyle yok. Dizi kadınların ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor ki bu harika. Hep varoş kadınların hirslarini izliyorduk. Mesela benim Fazilet annem. Ya da Yer Gök Aşk Sultân. Ya da su Aşk ve Mavideki hırslı teyze. @denizz19 bilir onu.
Ama bu sosyetik kadınların ne kadar tehlikeli olduğunu vurgulayan bir dizi.

Neymiş beğenmemişlermiş. Oldu başka. Begenmeyenlerin cogu da 3 lu arasında geçen aşk dizilerini izliyor lar. Başarılı is adamı fakir kız zengin adamın ortağın aşık olur sonra zengin adama. Hep aynı terhane. Beğenmeyen uzak dursun.
Acaba Star logosuna bakmaktan diziyi izledin mi ki. :A

@xBUGRAx bana bazen oluyor bu logoya gözüm takılıyor diğer kısımlar kararıyor sanki hele yapraklar renk değiştirirken bitiyorum. :A

Mükemmel bir bölümdü öncelikle başta biraz karmaşık gelse de hikaye bölüm ilerledikçe düğümler bir bir açıldı.
Pelin en itici karakter gibi zaten böyle yancı karakterleri oldum olası sevmem bakalım Merve'ye ilk tekmeyi atınca Merve ne yapacak :A
Merve, Aslıhan Gürbüz resmen yaşamış karakteri ama ben sevmedim şahsen, kendini herkese karşı yücelten her insan gibi sonu belli :D
Arzummm, biraz saf çokça naif çok sevdim. Tülin Özen'in üzerine cuk diye oturmuş bu roller yakışıyor zaten. Koca müsvettesini biran önce boşamasını umuyorum. Bu arada bence kazak hikayesinden başka birşey çıkacak.
Oya'yı başta sevmemiştim ama ilerledikçe ısındım. Bakalım haftaya bizi neler bekliyor :)
Bölüme puanım : 10/10

neyse analığımı kadın dizisini izlemekten zorla vazgeçirdim de izleyebildim evde hala egemen benim yaşasınnn. diziye gelince bence gayet iyidi evet biraz karışıktı ama dikkatli izlenince anlaşılırdı