eTV MusicSurvivor 7.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

@dreamy ın listesinde vardır mutlaka grubun çıkış parçalarından biri zaten bu ya 1. klip yada 2.klip bununla meşhur olmuslardı :F

3:40 itibaren dinle :A :A :A
Beğenmedim ilk haftalarda ancak kullanılabilecek bir şarkı bu saatten sonra iyi gitmez :A

Hem asıl çıkışları budur bu şarkıyla tanınmışlardır bunu duymadım deme bana :A

Beğenmedim ilk haftalarda ancak kullanılabilecek bir şarkı bu saatten sonra iyi gitmez :A

Hem asıl çıkışları budur bu şarkıyla tanınmışlardır bunu duymadım deme bana :A

ohaaa benimki 2004 den grubunda çıkış parçasıydı sanırım sen 2000liler gibi 2010 dakı şarkısıyla tanımıssın :A @denizz19 un ergenler forumu ele geçirmiş lafına katılıyorum :A

ohaaa benimki 2004 den grubunda çıkış parçasıydı sanırım sen 2000liler gibi 2010 dakı şarkısıyla tanımıssın :A @denizz19 un ergenler forumu ele geçirmiş lafına katılıyorum :A
Ee madem taa ilk şarkısını biliyorsun ondan sonrası niye yok sende :A Ben de @xemrexxx in senin yaşını gizlediğin lafına katılıyorum en az 30 yaşındasın sen daha az olması mümkün değil :A

Ee madem taa ilk şarkısını biliyorsun ondan sonrası niye yok sende :A Ben de @xemrexxx in senin yaşını gizlediğin lafına katılıyorum en az 30 yaşındasın sen daha az olması mümkün değil :A
2004 DE bununla tanıdım onları çok dinlediğim bir şarkısıydı ama sonra öyle dinlediğim şarkıları olmadı :A :A :A

@xemrexxx in boş iftiraları işte 26 ım :A :A :A

2004 DE bununla tanıdım onları çok dinlediğim bir şarkısıydı ama sonra öyle dinlediğim şarkıları olmadı :A :A :A

@xemrexxx in boş iftiraları işte 26 ım :A :A :A
Tamam benden 4 yaş büyüksün daha önceki şarkılarını hatırlaman normal, ama bende ergen değilim yani :A Benim ilk Sen Gidiyorsun'la dikkatimi çekmişti ama önceki albümlerinden de var bildiğim şarkıları. Zaten çok fazla da dinlediğim bir grup değil ben daha sert müziklerden hoşlanıyorum :A

Zaten @dreamy 'ye oyun oynadım. Komşu Kızı şarkısı çok ilgi gördü falan dedim Erkin Koray kullandı 1. Oldu dedim. Saf inandı halbuki kıl payı elenmekten kurtulmuştu:A
Onun sonu yakın sen rahat ol:A
Oha bu ne hırs 😱
bu şarkısı dışında hiçbir şarkısını ne duydum ne dinledim şu yıla kadar tek bildiğim bu
:A :A :A @MasacRE- @dreamy @Harunnn60
O kadar güzel değil efsane parçaları var kaç tane :A

Oha bu ne hırs 😱

Tamam benden 4 yaş büyüksün daha önceki şarkılarını hatırlaman normal, ama bende ergen değilim yani :A Benim ilk Sen Gidiyorsun'la dikkatimi çekmişti ama önceki albümlerinden de var bildiğim şarkıları. Zaten çok fazla da dinlediğim bir grup değil ben daha sert müziklerden hoşlanıyorum :A
2010 dan sonra çok alakalı olmadım müzikle 90lı yıllar 2000li yılları iyi biliyorum zaten teyib dönemini bitti KRAL TV youtube ye yerini kaptırdı bizim nesilin ilgisi azaldı müziğe :A :A :A

Oha bu ne hırs 😱

2010 dan sonra çok alakalı olmadım müzikle 90lı yıllar 2000li yılları iyi biliyorum zaten teyib dönemini bitti KRAL TV youtube ye yerini kaptırdı bizim nesilin ilgisi azaldı müziğe :A :A :A

dreamy'de bir darbe vurmuş sana :A Sen yaşlanmışsın iyice boşver bu işleri gençlere bırak Çiğdem teyze :A

dreamy'de bir darbe vurmuş sana :A Sen yaşlanmışsın iyice boşver bu işleri gençlere bırak Çiğdem teyze :A
aa görürsünüz teyzeyi fizik olarak 2000lileri cebimizden çıakrtırız hala
u075.gif
u075.gif
u075.gif

Ortalardan kayboldum sandınız ki öldü şimdi söyleyebilirsiniz kral geri döndü. :A Bu hafta mutlaka yollarım oylarımı. :A :A