Thequeer 1000'ler Kulübünde!

@Thequeer Bahacım nice mesajlara iyiki üye olmuşsun foruma iyiki tanımışız seni:D tekrar söyleyeyim görmenin verdiği mutlulukla şahanesin şahane gözler süperr:D daha nice mesajlara

Burayın en sevdiğim şarkısıı Sen sevdamısın Bahaa :D

@Thequeer Bahacım nice mesajlara iyiki üye olmuşsun foruma iyiki tanımışız seni:D tekrar söyleyeyim görmenin verdiği mutlulukla şahanesin şahane gözler süperr:D daha nice mesajlara

Burayın en sevdiğim şarkısıı Sen sevdamısın Bahaa :D
Ablacım çok teşekkür ederim :D Gece gece iyi ego kastım da sadece gözlerimi beğeniyorum o kadar da şahane değilim bence :bhr:
Hahahshaha benimde çok sevdiğim şarkısı ablacım ama farklı kulvarlardayız :A
Tebrikler bebiş:Z

Hediyem bu olsun. Şahane.:Z
Bebişimm çok teşekkür ederim :love1:

Oha yavrum 1K olmuş. :Z
La hatta bi defa tamamen gitmek falan istiyordun ama kal alış demiştim, bak ne güzel oldu. :Z Bence bu kadar kısa sürede herkes tarafından kabullenilen çok az üyeden birisin, daha 200li falan mesajlarda baya bi dostluklar kurmaaya başlamıştın. Hepsi senin güzel kalbin ve karakterin ile alakalı. :bhr: Tebrikler my babe. :hearteyecat:
Hediyem. :A
tenor.gif

Ablacım çok teşekkür ederim :D Gece gece iyi ego kastım da sadece gözlerimi beğeniyorum o kadar da şahane değilim bence :bhr:
Hahahshaha benimde çok sevdiğim şarkısı ablacım ama farklı kulvarlardayız :A

Bebişimm çok teşekkür ederim :love1:

:DRica ederim ne demek bence şahanesin :D farklı kulvarlardayız derken :F

Oha yavrum 1K olmuş. :Z
La hatta bi defa tamamen gitmek falan istiyordun ama kal alış demiştim, bak ne güzel oldu. :Z Bence bu kadar kısa sürede herkes tarafından kabullenilen çok az üyeden birisin, daha 200li falan mesajlarda baya bi dostluklar kurmaaya başlamıştın. Hepsi senin güzel kalbin ve karakterin ile alakalı. :bhr: Tebrikler my babe. :hearteyecat:
Hediyem. :A
tenor.gif
Aşkımm çok çok çok teşekkür ederim :kissingheart::hearteyes:Senin güzel gözlerinden dolayı o sen zaten en değerlimsin. Her zaman söyledim sana şuan da forumdaysam bu senin sayende. Hayatım boyunca hayatımda olacak birini kazandım sayende :love1:
Gıf de muhteşem :love1:

:DRica ederim ne demek bence şahanesin :D farklı kulvarlardayız derken :F
Sen Sevda mısın dedin ya espiri yaptım :A

Aşkımm çok çok çok teşekkür ederim :kissingheart::hearteyes:Senin güzel gözlerinden dolayı o sen zaten en değerlimsin. Her zaman söyledim sana şuan da forumdaysam bu senin sayende. Hayatım boyunca hayatımda olacak birini kazandım sayende :love1:

:F:FArmağan ettiğim şarkının adını dedim yahu

Oyyş laflara bak bebeğim, seviliyorsunn. :love1:

Tebrikler canısı :Z Güzel ısındın :A

Bu arada gece gece benden ne istiyorsun anlamadım :F