Aleyna Tilki İzdihamı Bayılttı!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
aleyna-tilki-izdihami-bayiltti--10053490.Jpeg

Popçu Aleyna Tilki, Kayserili hayranları ile bir AVM'deki konserde buluştu. İzdiham ve bayılanlar olması nedeniyle geç başlayan konser 2 dakika sürdü. Mini konserde çok sayıda genç ezilme tehlikesi geçirdi.

AVM özel güvenliği yetersiz kalınca, konser alanına Çevik Kuvvet polisi çağırıldı. Konseri ön sıralardan izlemek isteyen seyirciler ezilme tehlikesi yaşadı. Çok sayıda genç, baygınlık geçirince güvenlik güçlerinin yardımı ile konser alanından omuzlarda çıkarıldı. İzdiham nedeniyle Aleyna Tilki, 2 dakika süren mini konserinin ardından alandan ayrıldı.

Konser alanına gelen bazı hayranları, hazırladıklar 'Affet Aleyna Baba' pankartı açarak sevgi gösterisinde bulundu.

Benim 10 yaşındaki yiğenim konserine gidelim hala diyip duruyordu ya izdiham olmuş maşallah bu kızın konserleri izdihamsız geçmiyor ya:D

Balon.
Yani anlamıyorum ya. Şu resimdeki kız ne anlıyor şu Aleynadan?
Şişirme bir şarkıcı. Ya antipatik biri ya.

Balon.

Balon.

Şarkısı 200 milyondan fazla izlendi, 7'den 70'e herkes izledi çünkü starımızı :A Herkes seviyor, herkes takdir ediyor :A
Ben bile 4 kez dinledim Sen Olsan Bari'yi bgüne kadar :A
7 kısmının sevdiği doğruda 70 kısmını bir türlü göremiyoruz ayoll :A :A :A

sende yaşına uygun şeyler dinle çocukluğunu yaşayamadında onumu yaşamaya çalısıyorsun :A :A :A

Ben daha çok Zack Hemsey dinlemeyi tercih ediyorum, ama meraktean 4 kez dinledim :A

Ruslar bile dinliyor :A:A:A
https://fav10.net/forum/profile-posts/155176/
Sırf şu satın alınan izlenme sayısı yüzünden kızın peşine takıldınız şarkıyı beğendiğinizde şüpheli :A

sen en azından kendini kurtarabilirsin öyle çok dinlememişsin ama eşşek kadar @S.G.A.T. @MasacRE- şu çocuklarla aynı şarkıyı dinliyorlar insan boyundan posundan utanır
:A :A :A

Sırf şu satın alınan izlenme sayısı yüzünden kızın peşine takıldınız şarkıyı beğendiğinizde şüpheli :A

sen en azından kendini kurtarabilirsin öyle çok dinlememişsin ama eşşek kadar @S.G.A.T. @MasacRE- şu çocuklarla aynı şarkıyı dinliyorlar insan boyundan posundan utanır
4 dinlemede ezberledim ama. :F
Geçen okulda mırıldanmaya başladım, kız erkek dinlemeden, herkes birden şarkıyı devam ettirmeye başladı. Ülkeyi etkisi altına aldı resmen :F

4 dinlemede ezberledim ama. :F
Geçen okulda mırıldanmaya başladım, kız erkek dinlemeden, herkes birden şarkıyı devam ettirmeye başladı. Ülkeyi etkisi altına aldı resmen :F
sen olsan bari sen olsan bari oooo sen olsan bari herkes ezberler ayoll :A :A :A

Ben sanki yüzlerce kez dinledim :A Biz dinlemeden de seviyoruz Aleyna babayı :A