- Reaksiyon puanı
- 58,390
- Puanı
- 1,061
Dünkü Fazilet-Ece sahneleri aynen Firdevs - Bihter gibiydi.
Aynısı değil abartma o kadarda demosu olabilir
Dünkü Fazilet-Ece sahneleri aynen Firdevs - Bihter gibiydi.
Sen ne anlarsın.Aynısı değil abartma o kadarda demosu olabilir
18 | SULE ILE VITRINDEKILER | KANAL D | 12:47:27 | 14:02:02 | 1.89 | 12.48 |
30 | SULE ILE VITRINDEKILER | KANAL D | 12:47:27 | 14:02:02 | 1.33 | 8.83 |
Dizide çocukların babası ve halası öldü. Bir de her dakikası dolu doluydu. Emeğinin karşılıkları.
Ay inşallah yaaa.Gerçekten faziletin ratingleri çok iyi bu ratinglerden sonra star bitirmez artık diziyi demi yıldırım
Ay inşallah yaaa.
Arkadaşlar dizi niye bitsin hikaye yeni yeni açılıyor, aksiyon ve heyecan var, reytingler harika, kadro çok iyi, oyunculuklar çok iyi, sosyal medyada bile büyük bir ilgi var.
İnşallah hazirana kadar devam, duruma göre üçüncü sezonu bile yaparlar belki umarım.
Teşekkürler açıklaman içinDizide iki önemli karakterler ölünce ki ben Hazımın öldüğünü düşünmüyorum bu karakterler ölüyor diziyi bitireceklermi acaba diye bir düşünce çıktı ortaya onu konuştuk
Teşekkürler açıklaman için
Evet beğenerek izliyorum ilk bölümünden beri. Sıkı takipçisiyim. Bu tarz dizileri hiç sevmezdim ama başta Nazan Kesal'ın olmak üzere oyunculuklar harika.rica ederim ilk bölümden beri izliyormusun sen
Evet beğenerek izliyorum ilk bölümünden beri. Sıkı takipçisiyim. Bu tarz dizileri hiç sevmezdim ama başta Nazan Kesal'ın olmak üzere oyunculuklar harika.
Kayıp Şehir'e de hayrandım. Vicdansız kanal d