Ben de alışkınım, ama takılmadan edemem bazenhahah aa kelime yanlıslarıma alışık forum
o değilde @Harunnn60 beyefendide gribin yazıp birde bana laf ediyor akıllı![]()
![]()
![]()
Sonuçları başka konuklar açıklasın, değişsinler3ü de ayrı birer deha onlar![]()
takılın ayoll ben öyle şeylere kırılmam biliyorsunuz bende dalga geçerim olayla kendimle maksat şamata olsunBen de alışkınım, ama takılmadan edemem bazen![]()
Tam puan.Beyler ne dersiniz? Puan gelir mi?@MasacRE- @Billy Kane @XanTier @MayısKralı @Harunnn60
özet kısım: 1.17 - 2.20
Tezahürat gibi değil, direk tezahürat bu sefer @sokak sanatiBeyler ne dersiniz? Puan gelir mi?@MasacRE- @Billy Kane @XanTier @MayısKralı @Harunnn60
Bak dua et, ben normalde böyle şeylere çok takılırım.takılın ayoll ben öyle şeylere kırılmam biliyorsunuz bende dalga geçerim olayla kendimle maksat şamata olsun![]()
![]()
@Harunnn60
Derbi öncesi ezeli rakibimiz fenerli arkadaşlarımıza armağan edeceğimTezahürat gibi değil, direk tezahürat bu sefer @sokak sanati![]()
Tezahürat gibi değil, direk tezahürat bu sefer @sokak sanati
Bak dua et, ben normalde böyle şeylere çok takılırım.Mesela şimdi yazdığım şeyde bile düzeltilecek çok şey var, ama kendimi sınırlıyorum
![]()
Bu sgata beşiktaşımızla uğraşmayı ödetelim fener marşına 1 puanları basalım @Harunnn60Beyler ne dersiniz? Puan gelir mi?@MasacRE- @Billy Kane @XanTier @MayısKralı @Harunnn60
Derbi öncesi ezeli rakibimiz fenerli arkadaşlarımıza armağan edeceğimBilly Kane @@OzaN @batuhankaralar
Beğenmedim zaten. Muhtemelen bu haftaki 1'imi belirlemiş oldum
dinledin mi?Beğenmedim zaten. Muhtemelen bu haftaki 1'imi belirlemiş oldum![]()
Ciddi değilsindir herhaldeBeyler ne dersiniz? Puan gelir mi?@MasacRE- @Billy Kane @XanTier @MayısKralı @Harunnn60
Recapi açtım direk, zaten 1 dakika sonra kapatasım dgeldiği için kapattım
Yok valla ciddiydim, yine tutturamadıkCiddi değilsindir herhaldeBu sefer inanmadım bak
![]()
Dinledim, biraz riskli bence.
Ciddiysen de bu hatandan dönmen en isabetlisi olmuşYok valla ciddiydim, yine tutturamadıkTamam neyse konuyu kapattık
![]()
Bence hiç deneme şansınıYok valla ciddiydim, yine tutturamadıkTamam neyse konuyu kapattık
![]()