biraz devrik yazmışımTaksimdekini diyıorum işte tamdsa çiğdeme evlenme teklifi edecekken patladı ya onu
biraz devrik yazmışımTaksimdekini diyıorum işte tamdsa çiğdeme evlenme teklifi edecekken patladı ya onu
Halkın Polisinde sezon finaline doğru
Budefa kızlardan birisi imamın resmi nikah kıymasını istemez
Nikah memurunun kılmasını ister Ali ozan müdür bu nikaha engel olabilecekmi engel olursa ekibi ne gibi felaketler bekliyor
Ekip bedranı yakalayabilcekmi Bedranla bir bağlantısı varmı @XanTier @Sherlock @Harunnn60 @Yiğitt @vadikızı@Tolstoyevski @S.G.A.T.
255.Bölüm sezon finali 252 de ortalık karışacakKaç bölüm kaldı sezon finaline
255.Bölüm sezon finali 252 de ortalık karışacak
Konu budefa değişik bir kız imamın resmi nikah kıymasını istemiyor çünkü öyle bir şey olursa erkekler harem kurar ve polisten yardım istiyor bu olay yine Ali ozan müdür ve ekibine çarparHımm son 6 bölüm kalmış ortalık karışacakmı vallamı merakla bekliyorum
Konu budefa değişik bir kız imamın resmi nikah kıymasını istemiyor çünkü öyle bir şey olursa erkekler harem kurar ve polisten yardım istiyor bu olay yine Ali ozan müdür ve ekibine çarpar
Acaba gerçekte böyle sıkıntılar olacak mıOo süper bir konu imiş kızın karşı çıkması iyi olacak valla
Acaba gerçekte böyle sıkıntılar olacak mı
Bence olabilir hatta cinayetler töre cinayetleride olabilirBilemiyorum valla
Bence olabilir hatta cinayetler töre cinayetleride olabilir
ben sadece televizyonda olsa dedimvalla şuan aklıma birşey gelmiyor ozan
ben sadece televizyonda olsa dedim
ben yazmaya çalışıyorumHımm tmm aklıma gelirse söylerim ozan