Bu gece anket konusunu açacağım Harun'u kim eledi diye.Orada tartışırız.
![]()
Harun'u Harun elediBu gece anket konusunu açacağım Harun'u kim eledi diye.Orada tartışırız.
![]()
Sıva lobisini hafife alma dedim ben sanaBu gece anket konusunu açacağım Harun'u kim eledi diye.Orada tartışırız.
![]()
Yaptığın boykotlarBu gece anket konusunu açacağım Harun'u kim eledi diye.Orada tartışırız.
![]()
çok üzüldüm gerçekten cnm ama bende gelen oyları veriyorum ekstra elimden birşey gelmiyorBu gece anket konusunu açacağım Harun'u kim eledi diye.Orada tartışırız.
![]()
Yaptığın boykotlar
@pompy gizliden kulis oluşturmus sanırım pomoy kulislerinide ekle ankete 😱Sıva lobisini hafife alma dedim ben sanaHadi geçmiş olsun
![]()
yabancıyla strateji çok riskli ama düşe kalka gidiyorsunGelemedim bugün ama elenmediğimi görmek sevindirdi.Puan olarak her hafta düşüyoruz Ayşe Hatun'da yaptığım gibi iddialı parçalarımı mı kullansam erkenden.
![]()
O iyilerle gel artık forum Dua'yı tanısın be.Gelemedim bugün ama elenmediğimi görmek sevindirdi.Puan olarak her hafta düşüyoruz Ayşe Hatun'da yaptığım gibi iddialı parçalarımı mı kullansam erkenden.
![]()
Lana gibi iyileri göndermeden elenmek koyar.O iyilerle gel artık forum Dua'yı tanısın be.![]()
@Harunnn60 ı etiketlemeyi unutmuşum@pompy gizliden kulis oluşturmus sanırım pomoy kulislerinide ekle ankete 😱
yabancıyla strateji çok riskli ama düşe kalka gidiyorsun![]()