eTV MusicSurvivor 7.Sezon 3.Hafta Sonuçları

Bu gece anket konusunu açacağım Harun'u kim eledi diye. :A Orada tartışırız. :A

Oha @Thequeer aşkım 1 puanla final puanını kaçırmış. :(

Ebru Gündeş gelecek haftalar daha iddialı olacak. :Z Teşekkürler oy veren herkese. :love1:
Bakın Ebru Queen hepinize kalp atıyor. :Z
www.goodpics.ir-ebru_2015_15.jpg

Bu gece anket konusunu açacağım Harun'u kim eledi diye. :A Orada tartışırız. :A
çok üzüldüm gerçekten cnm ama bende gelen oyları veriyorum ekstra elimden birşey gelmiyor :(

ama senin listeyi görür görmez american ve radioyu listeden kovmaya çalıstım direk americanı şutlamıştık ama radio senin isteğinle kalmıştı ama içimde bir ukte kalacak çünkü daha ısrar edip radioyuda çıkarsaydık keşke diyecem bir askerli falan şarkı bulmuştum onun yerine :( :( :(

@Harunnn60 bebem bence çok kötü strateji ile geldin, benim ve Lana severlerin bile çok sevmediği puanlarla gelmeye başladın ve byük riskler aldın. Klipli ve az izlenmiş şarkıları bile daha iyi puanlar alırdı. Sen ise ünsüz şarkılar seçmişsin maalesef..

@sokak sanati sen yine formundasın bi*tch. :A

Çıkış parçamızla bile kötü gitmişiz başka yolu yok tarzımızı değiştirelim :A

Yaptığın boykotlar
Sıva lobisini hafife alma dedim ben sana :A Hadi geçmiş olsun :A
@pompy gizliden kulis oluşturmus sanırım pomoy kulislerinide ekle ankete 😱

Gelemedim bugün ama elenmediğimi görmek sevindirdi. :A Puan olarak her hafta düşüyoruz Ayşe Hatun'da yaptığım gibi iddialı parçalarımı mı kullansam erkenden. :A
yabancıyla strateji çok riskli ama düşe kalka gidiyorsun :A

Gelemedim bugün ama elenmediğimi görmek sevindirdi. :A Puan olarak her hafta düşüyoruz Ayşe Hatun'da yaptığım gibi iddialı parçalarımı mı kullansam erkenden. :A