Açıklama yapmak zorunda bırakıyolar, ona sinir oluyorumŞakasına diyorum, biliyorum seni.
Onu bunu boşverde Queen Ebru'yu sevelim, koruyalım, oy verelim.![]()
![]()
Torpil geçmek dışında herkese destek veririm
Açıklama yapmak zorunda bırakıyolar, ona sinir oluyorumŞakasına diyorum, biliyorum seni.
Onu bunu boşverde Queen Ebru'yu sevelim, koruyalım, oy verelim.![]()
![]()
@Thequeer bebeğim nerelerdesin Buray abi zirve ortağı.5 KİŞİ BİRDEN ELENMEMEK İÇİN MÜCADELE VERİYOR
3.puan durumu
1 Sia 142
2 Buray 138
3 Ebru Yaşar 132
4 İlyas Yalçıntaş 131
5 Zara 131
6 Lena Meyer 128
7 Gripin 128
8 Ebru Gündeş 127
9 Nazan Öncel 112
10 Dua Lipa 103
11 Athena 101
12 Erkan Oğur 100
13 Lana Del Rey 97
14 Selda Bağcan 96
@sokak sanati @Harunnn60 @Yiğitt @OzaN @denizz19 @Tolstoyevski @dreamy @batuhankaralar @S.G.A.T. @Thequeer @MayısKralı @turkuazz @Billy Kane @Ahmed @XanTier @MasacRE-
4. sıraya yükselmişim.5 KİŞİ BİRDEN ELENMEMEK İÇİN MÜCADELE VERİYOR
3.puan durumu
1 Sia 142
2 Buray 138
3 Ebru Yaşar 132
4 İlyas Yalçıntaş 131
5 Zara 131
6 Lena Meyer 128
7 Gripin 128
8 Ebru Gündeş 127
9 Nazan Öncel 112
10 Dua Lipa 103
11 Athena 101
12 Erkan Oğur 100
13 Lana Del Rey 97
14 Selda Bağcan 96
@sokak sanati @Harunnn60 @Yiğitt @OzaN @denizz19 @Tolstoyevski @dreamy @batuhankaralar @S.G.A.T. @Thequeer @MayısKralı @turkuazz @Billy Kane @Ahmed @XanTier @MasacRE-
Abidik gubidik kimsenin bilmediği bir şeyle geleceksin yine demiGelicem!![]()
Dudakların bal gibi değil zaten .ss
senle @turkuazz rahatsınız bu sefer4. sıraya yükselmişim.
5 kişiye geçmiş olsun diyorum, anlıyorum halinizden.![]()
Kafa dinleyeyim biraz
Aklımda birisi var, ama rock sayılmaz pekAbidik gubidik kimsenin bilmediği bir şeyle geleceksin yine demi![]()
aa evet yabancılarda atak yaptın bu haftaİki haftadır son 3 teyim geçen hafta kılpayı kurtulduk şimdi zirve bekliyorum bende gerçekten rahatım![]()
@denizz19 oyları
Gripin 13
Zara 12
Buray 11
Erkan Oğur 10
Athena 9
İlyas Yalçıntaş 8
Selda Bağcan 7
Ebru Gündeş 6
Lena 5
Nazan Öncel 4
Dua Lipa 3
Sia 2
Lana Del Rey 1
Not : Lana'nın geçen haftaki şarkısı daha kulağıma hoş gelmişti ama bu hafta biraz müziğin daha ön
planda olduğu bir parça olarak kulağıma çarptığı için zevk vermedi. Sia'nın sesi bence yabancılar
içerisinde en iyisi ama onun da bu haftaki şarkısı içime sinmedi. Buray'ın şarkısını
ilk kez dinledim güzel geldi hem söyleyişi hem müziği. Zaten tam puan verdiğim Gripin'de haftanın kendi
açımdan en iddialı şarkısı zaten biraz da benim tavsiyemle seçti dreamy.
aa evet yabancılarda atak yaptın bu hafta@sokak sanati @Harunnn60 @Billy Kane
Kanka biliyorsun o zaman beğenmiştim ama diğer gelen şarkılarla da alakalı kaç puan alacağıYarışma başlamadan önce size şarkılar atmıştım @denizz19 tam puan verdiğin şarkıyı haftaya düşünüyorum nasılErken mi yoksa
Dua Lipa ve Lana Del Rey İnşallah elenmez hem stratejik açıdan hemde şarkıcıları seviyorum yani Lena olmasa onlardan biriyle gelebilirdim![]()
Post-Rock'u falan geç yabancı en meşhur gruplarla bile gelsen en fazla bir kaç hafta kalabilirsin zatenAklımda birisi var, ama rock sayılmaz pek
Post-Rock sever misin? Ama her türlü ilk hafta elenir onlar![]()