SENİ GEÇTİHadi canim yok artık.😱 Safsın ciddej![]()
SENİ GEÇTİHadi canim yok artık.😱 Safsın ciddej![]()
Benim hiçkimse ye kastım yok, her zaman ne yarışmacının ne şarkıcının kim olduğunu unutarak dinliyorum bazen. Ama bunlar zevk meselesi, bazıları anlamakta güçlük çekiyorBenim yarışmacıma kastın mi var.s.s
şu çocuktan az modernlik öğren yabancı kültürü öğren @MasacRE- bak @MEnes kültürlü biri gibi yabancılara dağıtmış puanı sende cahal gibi basıyorun 1 2-3-@MEnes oyları
Lena - Satellite - 14
Dua Lipa - Dreams - 13
Gripin - Arkadaş - 12
Lana Del Rey - Radio - 11
Zayn ft Sia - Dusk Till Dawn - 10
Selda Bağcan - İnce İnce Bir Kar Yağar - 9
Ebru Yaşar - Sırtımdan Vurdu - 8
İlyas Yalçıntaş - Kalbindeyim - 7
Athena - Bak Takılmana - 6
Buray - Sahiden - 5
Ebru Gündeş - Seni Seviyorum - 4
Nazal Öncel - Erkekler De Yanar - 3
Erkan Oğur - Kerpiç Kerpiç Üstüne - 2
Zara - Dilenci - 1
Takılmaya gelmiyor, sen takılırken iyiSesi şarkıyı güzel yapıyor zevkler işte karışamıyorum karışamıyorsunuz![]()
şu çocuktan az modernlik öğren yabancı kültürü öğren @MasacRE- bak @MEnes kültürlü biri gibi yabancılara dağıtmış puanı sende cahal gibi basıyorun 1 2-3-@Billy Kane @MayısKralı @Harunnn60 @sokak sanati
tamda ona deyinmiştim@MEnes de destere gibi oy vermiş hiç yakıştıramadım ona![]()
Takılmaya gelmiyor, sen takılırken iyi![]()
@XanTier aşkım o bal dudaklarını yerim, senden beklenmeyen harika puan.3.puan durumu gelecek
@XanTier oyları
14 - Gripin - Arkadaş
13 - Zayn ft Sia - Dusk Till Dawn
12 - Lena - Satellite
11 - Buray - Sahiden
10 - İlyas Yalçıntaş - Kalbindeyim
9 - Dua Lipa - Dreams
8 - Zara - Dilenci
7 - Nazal Öncel - Erkekler De Yanar
6 - Ebru Gündeş - Seni Seviyorum
5 - Lana Del Rey - Radio
4 - Erkan Oğur - Kerpiç Kerpiç Üstüne
3 - Ebru Yaşar - Sırtımdan Vurdu
2 - Selda Bağcan - İnce İnce Bir Kar Yağar
1 - Athena - Bak Takılmana
tamda ona deyinmiştim![]()
Yok ki yabancı rockla gelen bir babayiğit alsın benden tam puanları birisi gider rap seçer diğerleri popçu zaten hepsi hakediyor en düşük puanlarışu çocuktan az modernlik öğren yabancı kültürü öğren @MasacRE- bak @MEnes kültürlü biri gibi yabancılara dağıtmış puanı sende cahal gibi basıyorun 1 2-3-@Billy Kane @MayısKralı @Harunnn60 @sokak sanati
Şakasına diyorum, biliyorum seni.Benim hiçkimse ye kastım yok, her zaman ne yarışmacının ne şarkıcının kim olduğunu unutarak dinliyorum bazen. Ama bunlar zevk meselesi, bazıları anlamakta güçlük çekiyor![]()
kaç tane yabancı rockcu tanıyorsun ayollYok ki yabancı rockla gelen bir babayiğit alsın benden tam puanları birisi gider rap seçer diğerleri popçu zaten hepsi hakediyor en düşük puanları![]()
Diğerleri kötüydü .ss@XanTier aşkım o bal dudaklarını yerim, senden beklenmeyen harika puan.![]()
Aklı olan senle ters düşmezŞimdi ismi lazımda yükleniyor sanki baba karşı haklı çıkabileceklerini düşünürcesine o yüzden tepkim yoksa biliyorsun.![]()
Dudakların bal gibi değil zaten .ssDiğerleri kötüydü .ss
Aklı olan senle ters düşmez![]()
Gelicem!Yok ki yabancı rockla gelen bir babayiğit alsın benden tam puanları birisi gider rap seçer diğerleri popçu zaten hepsi hakediyor en düşük puanları![]()
Ayoll benim hayatım yabancı rock saydırtma bana şimdi buradakaç tane yabancı rockcu tanıyorsun ayoll![]()
![]()
![]()