batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
İlginç dediğine göre elenmedim, yükselerdeydim.bu hafta çok ilginç sonuclar çok ilginç oylamalar yapıldı hepsi biraz sonra
@Harunnn60 @Tolstoyevski @Yiğitt @sokak sanati @MasacRE- @XanTier
Reklam yapma, zaten reytingin varbu hafta çok ilginç sonuclar çok ilginç oylamalar yapıldı hepsi biraz sonra
@Harunnn60 @Tolstoyevski @Yiğitt @sokak sanati @MasacRE- @XanTier
Bana da öyle umutlar vermişti, hemen inanma derimİlginç dediğine göre elenmedim, yükselerdeydim.@XanTier
Bu @sokak sanati hani seviyordu İlyas'ı, hep düşük.@sokak sanati oyları
1 Selda Bagcan (Yapmayın bunu bana. Böğğğ bende dayanamıyorum.)
2 Ebru Yaşar(Ehh işte belki olur)
3 Erkan Oğur(Geçen haftanın çok gerisinde.)
4 Nazan Öncel
5 İlyas Yalçıntaş
6 Zara(Arka Kısmı çok sevdim seside duru ama tam istediğim gibi değil.)
7 Athena
8 Buray (Şarkı iyi hoşta niye böyle saçma bir yerde kestin recap'ı. Bana tam güzel yerinde kesilmiş gibi geldi)
9 Dua
10 Gripin
11 Lana
12 Ebru Gündes
13 Lena (En sevdiğim şarkısı. Çok başarılı bir eurevision şarkısı.)
İlginç dediğine göre elenmedim, yükselerdeydim.@XanTier
belki yiğit elendi yada @Thequeer a cezada verebilirim benim işime belli olmazReklam yapma, zaten reytingin var
Bana da öyle umutlar vermişti, hemen inanma derim![]()
Selda Bağcan elenmiş olabilir sanki.belki yiğit elendi yada @Thequeer a cezada verebilirim benim işime belli olmaz
koca kafalı @batuhankaralar da her an potaya düşebilir![]()
Yarışmadığımız halde senden sonra en çok benle @XanTier yazmışız. İlgilenmeyenleri şutlayıp bizi alabilirsin bence yarışmayabelki yiğit elendi yada @Thequeer a cezada verebilirim benim işime belli olmaz
koca kafalı @batuhankaralar da her an potaya düşebilir![]()
İyi sayılır, bunlarla idare edeceğiz artık.forum donmaya basladı mesaja basınca bekliyor
@ozmoturk oyları
14 - Ebru Gündeş
13 - Nazan Öncel
12 - Zara
11 - Buray
10 - Ebru Yaşar
9 - Dua Lipa
8 - Zayn ft Sia
7 - İlyas Yalçıntaş
6 - Lana Del Rey
5 - Lena
4 - Gripin
3 - Selda Bağcan
2 - Erkan Oğur
1 - Athena
Aynı tarz iki şarkının birisi 12 birisi 2 @sokak sanati@sokak sanati oyları
1 Selda Bagcan (Yapmayın bunu bana. Böğğğ bende dayanamıyorum.)
2 Ebru Yaşar(Ehh işte belki olur)
3 Erkan Oğur(Geçen haftanın çok gerisinde.)
4 Nazan Öncel
5 İlyas Yalçıntaş
6 Zara(Arka Kısmı çok sevdim seside duru ama tam istediğim gibi değil.)
7 Athena
8 Buray (Şarkı iyi hoşta niye böyle saçma bir yerde kestin recap'ı. Bana tam güzel yerinde kesilmiş gibi geldi)
9 Dua
10 Gripin
11 Lana
12 Ebru Gündes
13 Lena (En sevdiğim şarkısı. Çok başarılı bir eurevision şarkısı.)
Niye yarışmıyon, benden mi korktun?Yarışmadığımız halde senden sonra en çok benle @XanTier yazmışız. İlgilenmeyenleri şutlayıp bizi alabilirsin bence yarışmaya
https://fav10.net/forum/threads/musicsurvivor-7-sezon-3-hafta-sonuçları.272241/whoreplied
@XanTier in şarkısını övüpte tekmeyi atmıştı haline şükret ayollBu @sokak sanati hani seviyordu İlyas'ı, hep düşük.![]()
3 hafta için erken, bunları biriktirip @denizz19 gittiğinde onun yerine geçmek için zemin olacak bunlar benim içinYarışmadığımız halde senden sonra en çok benle @XanTier yazmışız. İlgilenmeyenleri şutlayıp bizi alabilirsin bence yarışmaya
https://fav10.net/forum/threads/musicsurvivor-7-sezon-3-hafta-sonuçları.272241/whoreplied
@Çiğdem- bana yine fake attın dimi pis yalancıforum donmaya basladı mesaja basınca bekliyor
@ozmoturk oyları
14 - Ebru Gündeş
13 - Nazan Öncel
12 - Zara
11 - Buray
10 - Ebru Yaşar
9 - Dua Lipa
8 - Zayn ft Sia
7 - İlyas Yalçıntaş
6 - Lana Del Rey
5 - Lena
4 - Gripin
3 - Selda Bağcan
2 - Erkan Oğur
1 - Athena
Zirvede bıraktım geçen sezon final görmüştüm o yeter banaNiye yarışmıyon, benden mi korktun?![]()