İstemiyorlarmış baksana beni forumdaBu arada diğer kızları nasıl buldun?@xBUGRAx
Nisan-Mayıs gibi döneceğim demiştin caymak yok. Daha lazımsın bize.![]()
İstemiyorlarmış baksana beni forumdaBu arada diğer kızları nasıl buldun?@xBUGRAx
Nisan-Mayıs gibi döneceğim demiştin caymak yok. Daha lazımsın bize.![]()
Biz eTV olarak istiyoruz ve bizim sözümüzün yanında diğerleri önemsiz.İstemiyorlarmış baksana beni forumda![]()
Doğru dimi onlar kimmişBiz eTV olarak istiyoruz ve bizim sözümüzün yanında diğerleri önemsiz.![]()
Filmi izlediğim için köylü kız yorumu güldürdü çünkü konuyla alakası yok bile. Neyse daha fazla detay vermeyeceğim.Hepsi ayrı ecünnü.@Çiğdem-
Senle zaten ismen anlaşma yaptık istesen de gidemezsin.Doğru dimi onlar kimmiş![]()
Tek celse de yok sayarım anlaşma metniniFilmi izlediğim için köylü kız yorumu güldürdü çünkü konuyla alakası yok bile. Neyse daha fazla detay vermeyeceğim.
Senle zaten ismen anlaşma yaptık istesen de gidemezsin.![]()
Benim dizi 6 bölüm sürecek o yüzden elimizde bir tane daha olması lazım.Tek celse de yok sayarım anlaşma metniniAsker dizisi yazacaktım dimi
![]()
Asker komedisi yapacağım ben Emret Komutanım gibi ya da hem dram hem komediBenim dizi 6 bölüm sürecek o yüzden elimizde bir tane daha olması lazım.![]()
Ay neyse şimdiden çok konuşup uğurunu kaçırmayalım daha çok var.Asker komedisi yapacağım ben Emret Komutanım gibi ya da hem dram hem komedi![]()
Haziran 2018'deki projenin duyurusunu şimdiden yapmak... Gerçekte bu kadar erken başlamıyolar çalışmalara@Çiğdem- @xBUGRAx @denizz19 @S.G.A.T. @XanTier @vadikızı @Dosi @Yiğitt @EnveR @Harunnn60 @Thequeer @Ahmed @dizi kolik @Billy Kane @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @MasacRE- @mesmeso61 @Sherlock @Tolstoyevski @YıldırıM
Zombi Ekspresi ile foruma farklı bir soluk katan eTV'den yepyeni bir film uyarlaması daha geliyor. 7 kız kardeşin aksiyon ve macera dolu hikayesi 'YEDİNCİ HAYAT' ile Haziran 2018'de eTV'de!
![]()
Evet Hissi'yi düzensiz yayınladığın için sende şok etkisi yaratmış olabilir. Bu hafta bekliyoruz 8 ve 9'u.Haziran 2018'deki projenin duyurusunu şimdiden yapmak... Gerçekte bu kadar erken başlamıyolar çalışmalara![]()
GüldürdünEvet Hissi'yi düzensiz yayınladığın için sende şok etkisi yaratmış olabilir. Bu hafta bekliyoruz 8 ve 9'u.![]()
Bu diziyi de seversin aksiyonlu bir yapım olacak. Olmadı başroldeki kadın için takip edersin.Güldürdün
Doğru alışık değilim böyle şeylere![]()
@Çiğdem- @xBUGRAx @denizz19 @S.G.A.T. @XanTier @vadikızı @Dosi @Yiğitt @EnveR @Harunnn60 @Thequeer @Ahmed @dizi kolik @Billy Kane @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @MasacRE- @mesmeso61 @Sherlock @Tolstoyevski @YıldırıM
Zombi Ekspresi ile foruma farklı bir soluk katan eTV'den yepyeni bir film uyarlaması daha geliyor. 7 kız kardeşin aksiyon ve macera dolu hikayesi 'YEDİNCİ HAYAT' ile Haziran 2018'de eTV'de!
![]()
Okurum okumasına, senaryo okumayı severim her zaman içinBu diziyi de seversin aksiyonlu bir yapım olacak. Olmadı başroldeki kadın için takip edersin.![]()
Yazın zamanın daha bol olur diye düşünüyorum.Okurum okumasına, senaryo okumayı severim her zaman için
Ama zamanında okumayabilirim, mesela @MayısKralı nınkini bir aydır okuyacağım deyip okumuyorum.![]()
Seçimler devam ediyor.Ayy süper merakla bekliyorum Eray oyuncular kimler olacak
Yazın zamanın daha bol olur diye düşünüyorum.
Seçimler devam ediyor.![]()
Yani işin şakası ama senaryoda kardeşlerin dışında taş çatlasa 4-5 karakter var zaten.Neye göre seçiyosun Eray seçmelere bizde katılsakmı
![]()
Yani işin şakası ama senaryoda kardeşlerin dışında taş çatlasa 4-5 karakter var zaten.![]()
7.Biliyorum takılım dedim senaryoda 5 kız kardeş demi yanlış anlamadım ben