TVen Dedikodu Gecesi | Tanıtım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thequeer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Thequeer

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
770
Puanı
145
22237420_1421672207929716_348794990_n.jpg

En iyilerin kanalı TVen'den yeni bir program geliyor.

Forumun sevilen üyelerinden @Ahmed ve @Thequeer'in sunuculuğunu üstlendiği program Fav10 ailesinin yeni gözdesi olmaya geliyor.

Herkes bazı şeyleri söylemeye çekinir. Fav10'da aslında neler dönüyor ? Kim kiminle nerede ne yapıyor ? Sadece forumda değil Türkiye'de ve Dünya da magazin gündeminden güncel olaylara kadar her şeyin ele alınacağı programda duymak isteyip duyamadığınız, söylemek isteyip söyleyemediğiniz ne varsa Ahmed (Danla Biliç) ve Thequeer (Saba Tümer) sizin için duyacak ve söyleyecek.

Röportajlar, söyleşiler, hiç bilinmeyenler ve sır gibi saklananlar bu program ile gün yüzüne çıkıyor.

Okurken eğlenmek eğlenirken şaşırmak istiyorsan bu program tam sana göre.

Ahmed ve Thequeer'in sunumuyla Dedikodu Gecesi ilk bölümüyle 10 Ekim Salı Fav10'da !

Kaostan ve kargaşadan haz duyan insanların (onlardan biri de benim :A) ilgisini çekebilecek bir program gibi duruyor. İlgi çekici şeyler olursa göz atabilirim göreceğiz. :A

@Harunnn60 da vardı magazin programı ama devamı yoğunluğundan gelmedi galiba onun yokluğunu doldurur bu bir bakıma benzer format :A

hem atacanın kanalınada biraz sahip çıkmak lazım başarılar @Thequeer @Ahmed
:Z:Z:Z

Aslında sana teklif götürmeyi düşünmedim değil ama aklıma format gelmedi. Gelirse çalabilirim kapını. :A
Atacan'ın yokluğunda kanalını sahipsiz bırakmayacağıma dair söz verdim yinede tekliflere açığım :A

@Harunnn60 da vardı magazin programı ama devamı yoğunluğundan gelmedi galiba onun yokluğunu doldurur bu bir bakıma benzer format :A

hem atacanın kanalınada biraz sahip çıkmak lazım başarılar @Thequeer @Ahmed
:Z:Z:Z
Aslında bizimki daha farklı büyük oranda güldürmeye ve eğlendirmeye yönelik olacak Aşkım aynen Atacan'ın yokluğunda @Aserat rakipsiz kalmasın :A

Atacan'ın yokluğunda kanalını sahipsiz bırakmayacağıma dair söz verdim yinede tekliflere açığım :A

Aslında bizimki daha farklı büyük oranda güldürmeye ve eğlendirmeye yönelik olacak Aşkım aynen Atacan'ın yokluğunda @Aserat rakipsiz kalmasın :A
güldürün tabi ayoll şöyle eğlenceli bir iş olsun :Z:Z:Z