2 Ekim 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

Sen bence gizliden Kırgın Çiçekler izleyenlerdensin hani şu annesini bahane edip onun sayesinde bakmak zorunda kalıyorum diyenlerden forumda bir sürü örneği olanlardan :A
hayır tabiki o diziyi izliycek kadar düşmedim daha izlediğimi nerden cıkardın pazartesi aksamları 3 sezon paramparçayı izledim bu sezon da kayıtdısını izliyorm kaliteli bişeyler izlemek istersen senide bekleriz :F

Hee ben de konuya bakıyorum :D Onu öyle yazıyorum özetleri saymadan 2.sıra yani :D

Kırgın Çiçekler diyemiyor musun artık :A Nutkunuzu yuttunuz dimi :A Ee tabi artık bazı üyeler kendi ezikliklerini Kırgın Çiçekler üzerinden gösteriyorlar sözüm sana değil o üzerine alacaktır :A
Özet bile fark atmisken saymaman garip.

Hayırdır biri Söz’ün üzerine kürekle reyting atmış(?)

Yine Tns’de oyunlar mı oynanıyor(?)

Yoksa dizide biri mi öldü Arka Sokaklar misali.:A

Türkiye’de hiçbir şeye güven olmuyor, her şeye şüpheyle yaklaşıyoruz artık.:A

Söz harika gitmiş, fragmanlar baya bombaydı zaten. Bölümü yarın izleyeceğim bende. :Z

İsimsizler iyi yükseliş yaşamış, keşke diziyi cumartesiye alsalar. Rahat tüm gruplarda zirveyi alır. Eskiden Şefkat Tepe vardı hiç izlemedim ama iyi reyting alıyordu. O boşluğu doldurabilir.

Kırgın Çiçekler iyi gitmiş, bu reytinglerle sezonu bitirir. Ufak düşer yükselir ama genel olarak bu reytinglerde kalır.

Kayıtdışı toparlanmış gibi ama yetersiz. Daha Çukur ve Fatih gelecek. Söz gibi oranlar almalı yerini koruması için, hadi 7-8 alsın oma da razıyım.
mutlaka izle bu sezonun en güzel bölümüydü 10 reytingi bu bölümle almarınada ayrı sevindim :Z:Z:Z

hem çukur fatih daha gelmediler sen bu durumda bile tv den izleyemiyorsan sözü onalr gelince hiç izleyemezsin tv den :F

mutlaka izle bu sezonun en güzel bölümüydü 10 reytingi bu bölümle almarınada ayrı sevindim :Z:Z:Z

hem çukur fatih daha gelmediler sen bu durumda bile tv den izleyemiyorsan sözü onalr gelince hiç izleyemezsin tv den :F
Ben tv'den hiçbir şey izlemiyorum ki zaten. :D Çoğunlukla sonradan izliyorum, müsait olursam da netten canlı yayın açıyorum. :D

Ben tv'den hiçbir şey izlemiyorum ki zaten. :D Çoğunlukla sonradan izliyorum, müsait olursam da netten canlı yayın açıyorum. :D
net tv fark etmez canlı demek istedim zaten babamın maçları basketleri yüzünden çoğunluk digitürk playdan izliyorum bende aylık 5 tl digitürkü tüm kanalları izliyorsun şifre ayrıdan para yok :A :A :A

Artık alın şu diziyi cumartesine. Sevda Bahçesinide atın pazara.

Kayıtdışı AB'de kendini kurtamrış gibi gözünüz aydın. Bu arada Şevkat'in tekrarı KÇ'den ve kalkan programlardan çok daha iyi gitmiş. :A @xBUGRAx

Söz'e tebrikler. :D

Siyah İnci'nin tekrarı ABC1'de iyi gitmiş. Umarım yükselir de Hayat Sırları veya UTC perşembe yayınlanmaz. :A

Bu program kaç senedir yayınlanıyor ama ilk defa bu kadar üst sırada görüyorum okullar açıldığından beri. Herhalde eğitim aşkı tavan yaptı herkeste. :A

34OGRETMENIM CANIM BENIMTRT COCUK19:37:1719:58:011.343.75
36OGRETMENIM CANIM BENIMTRT COCUK19:37:1719:58:011.183.70
24OGRETMENIM CANIM BENIMTRT COCUK19:37:1719:58:011.594.67

Kayıtdışı AB'de kendini kurtamrış gibi gözünüz aydın. Bu arada Şevkat'in tekrarı KÇ'den ve kalkan programlardan çok daha iyi gitmiş. :A @xBUGRAx

Söz'e tebrikler. :D

Siyah İnci'nin tekrarı ABC1'de iyi gitmiş. Umarım yükselir de Hayat Sırları veya UTC perşembe yayınlanmaz. :A

Bu program kaç senedir yayınlanıyor ama ilk defa bu kadar üst sırada görüyorum okullar açıldığından beri. Herhalde eğitim aşkı tavan yaptı herkeste. :A

34OGRETMENIM CANIM BENIMTRT COCUK19:37:1719:58:011.343.75
36OGRETMENIM CANIM BENIMTRT COCUK19:37:1719:58:011.183.70
24OGRETMENIM CANIM BENIMTRT COCUK19:37:1719:58:011.594.67

Kayıtdışı mutlu etti. :bhr: İnci Teyzem'e nazar değdi bu sezon. :(

Serap gibi yazın devam etse şansı olabilirdi. Gerçi Ağustos'ta başladı ama kısmet değilmiş demek. :A
31 Temmuz'da yeni sezonu başladı evet baya erken ama toplayamadı izleyiciyi, gerçi ben başından beri ısınamamıştım programa, zaten çok iyi de değildi geçen sezon da.
Orta kararda gidip geliyordu ve hatta çoğu zaman 60'larda yer alıyordu.
Ama bu sezon rezalet. Hayırlısı bakalım kanal 1-2 hafta daha sabredecek mi?