Polat Şaşmaz
Favori Üye
Manisayı anladım da İzmir e gelebilirdiniz
Manisayı anladım da İzmir e gelebilirdiniz
Valla gördüklerim bunlar. Dediğim gibi film kötü değil izlenebilir ama hep bir burukluk var. Bu haliyle aksiyona boğulmuş teknik kalitesi yüksek bir filmden öteye geçemiyor.Yav Dağ 2 ve Vatan'ı kıyaslıyorlar @XanTier sen de bunlara cevap veriyorsunDağ 2 şuana kadar yapılmış en kaliteli Türk filmleri arasında, eğer ikisi arasında bir karşılaştırma yapılacaksa KVV'yi senaryo bakımından Akasya Durağı kalitesinde görebiliriz
Böyle objektif bir yorumda bulunduğun için teşekkür ediyorum aga![]()
Beni geçmişten tanıyanlar tanır eskiden vadiyle yatar vadiyle kalkardım, Necati Şaşmaz sağolsun diziyi öyle bir seviyeye getirdi ki gözümde ARKA SOKAKlardan farksızdır.Necati Şaşmaz'ı gerçekte tanımadığım için karekterini bilmem uzaktan gördüğüm kadar beyfendi, çalışkan adam gibi adam buraya tırnaklarıyla gelmiş.Ben NŞ'ı aynı Gs başkanı Dursun Özbek gibi görüyorum başkan futboldan anlamadığını anladı futbolu bilenlere bıraktı ee görünen köy kılavuz istemiyor sende bu işi bilenlere bırak.İşi bilenlerle kavga etmişsin yollarınız ayrılmış onun yerine nerede işi bilmeyen adam var Pana Filmde çalıştırmaya başladın.Hayır bu kadar eleştiriden nasıl ders almıyorsun aklım almıyor.Şu sinemada oynattığın oyunculara bak allahını seversen kadro çok zayıf hadi kadroyu geçtim tanıtım bile doğru dürüst yapamadın hadi onu geçtim sinema filmini bile çok yanlış zamanda yayınladın yani Necati Şaşmaz abi yapamıyorsun artık anla ya işi bilenlerle çalış yada daha fazla vadinin seviyesini aşağıya indirmeden bitir.Sinema filmine gitmeyi düşünmüyorum gidenlerden aldığım olumsuz tepkiler yüzünden.
aga yani filme sıra gelse dün film hariç herşeyden bahsedildi ; konuda truva atları olduğu zaman ben uzaklaşıyorum 🙂@-KADİR-- film hakkında bir şeyler yorumladım dün gece, görmedin mi yoksa umursamadın mı?Bir tepki ver de üzerinde konuşalım.
![]()
Evet o arada kaçmış olmanı anlayabilirim. Ben de konu Leyla ile Mecnun'a geldiği için dayanamadım daldım olaya.aga yani filme sıra gelse dün film hariç herşeyden bahsedildi ; konuda truva atları olduğu zaman ben uzaklaşıyorum 🙂
Orada sana hak veriyorum gerçekten duygu yüklü ve durumun hakkının verildiği sahneler vardı. O gece yaşanılanlara da gereken tepkiyi bazı karakterler üzerinden iyi vermişler. Sanırım aksiyona çok yüklenildiği için beni çokça memnun edemedi. Yoksa güzel sahneleri ve mesajları vardı yok değil.@MEnes senin bahsettiğin yoruma bi itirazım olmaz dediğin şeyleri pek hala bende söyleyebilirdim de ama film o kadar duygu yüklü ki yaşadığımız o travma o hissiyat çok iyi yansıtılmış böyle bir yaşanmışlığın ve bu ekibe atılan onca iftiradan sonra cesaretle böyle bir film çıkarttıkları için ben ancak teşekkür ederim hele birde olur olmaz filme yafta vurmaya çalışan zevatı görünce birde biz mi eleştirelim hele hele o kadar basite kaçıp gişe rakamları üzerinden vuracam ha ?
aga birde şöyle bir olay var;usul erkan vardır senin yaptığın tarzda gerçek fikirlerini beyan etmek varken sağdan soldan duyarak değil sosyal medya trollerine bakarak değil kendin gidip izlersin şöyle böyle olsaydı daha iyi olabilirdi dersin bunda bir sıkıntı yok, gayet normalOrada sana hak veriyorum gerçekten duygu yüklü ve durumun hakkının verildiği sahneler vardı. O gece yaşanılanlara da gereken tepkiyi bazı karakterler üzerinden iyi vermişler. Sanırım aksiyona çok yüklenildiği için beni çokça memnun edemedi. Yoksa güzel sahneleri ve mesajları vardı yok değil.
Ben öyle yorumları umursamam genelde. Gittim izledim ve ne hissediyorsam söyledim. İşin teknik boyutuna sinematik kalitesine baktım. Yerli standartların üstünde olduğunu da söyledim teknik olarak. Baya emek verilmiş yani bunu anlamak zor değil. Keşke müzikler de klasik müzikler olsaydı iyice etkileyici olabilirmiş aksiyon sahnelerinde. Kulaklarım İstanbul Mix Pusu bekledi ama olmadı be.aga birde şöyle bir olay var;usul erkan vardır senin yaptığın tarzda gerçek fikirlerini beyan etmek varken sağdan soldan duyarak değil sosyal medya trollerine bakarak değil kendin gidip izlersin şöyle böyle olsaydı daha iyi olabilirdi dersin bunda bir sıkıntı yok, gayet normal
Ben öyle yorumları umursamam genelde. Gittim izledim ve ne hissediyorsam söyledim. İşin teknik boyutuna sinematik kalitesine baktım. Yerli standartların üstünde olduğunu da söyledim teknik olarak. Baya emek verilmiş yani bunu anlamak zor değil. Keşke müzikler de klasik müzikler olsaydı iyice etkileyici olabilirmiş aksiyon sahnelerinde. Kulaklarım İstanbul Mix Pusu bekledi ama olmadı be.O yönden de tam memnun etmedi. Ama verilen emeğe saygı göstermek lazım bana göre filme baya bir prodüksiyon bedeli harcanmış belli.
aga valla benden çok yaşayacan herhaldeBen öyle yorumları umursamam genelde. Gittim izledim ve ne hissediyorsam söyledim. İşin teknik boyutuna sinematik kalitesine baktım. Yerli standartların üstünde olduğunu da söyledim teknik olarak. Baya emek verilmiş yani bunu anlamak zor değil. Keşke müzikler de klasik müzikler olsaydı iyice etkileyici olabilirmiş aksiyon sahnelerinde. Kulaklarım İstanbul Mix Pusu bekledi ama olmadı be.O yönden de tam memnun etmedi. Ama verilen emeğe saygı göstermek lazım bana göre filme baya bir prodüksiyon bedeli harcanmış belli.
Allah bilir orasını ikimize de uzun ömürler versin inşallah.aga valla benden çok yaşayacan herhaldetam da müzikleri soracaktım orada kararsız kaldım tamam kötü değilde sanki çok daha iyi olabilir gibiydi yani sırf bizim yıllardır kullandığımız müzikler bile yetebilirdi
kız @Çiğdem- dedi ki meleğin ayağı 33 numara çok küçük adeta yok gibi o yüzden terliğinden korkmuyorumSen bu başlığa girmee bakımm terliğimle kovalıyorum seni kış hadi kış kış
kız @Çiğdem- dedi ki meleğin ayağı 33 numara çok küçük adeta yok gibi o yüzden terliğinden korkmuyorum![]()
o zaman hogatha yine seni karalıyordune 33 be o yanlış biliyor benim ayağım büyüktür kork benim terliğinden
o zaman hogatha yine seni karalıyordu![]()