Bir dönem Show tv'de yayınlanan rekortmen dizi.
Haluk Piyes'in tanındığı iş.
Rekortmen oldu, efsane olamadı.
Haluk Piyes'in tanındığı iş.
Rekortmen oldu, efsane olamadı.
Son düzenleme:
Dizinin reytingleri çok iyiydi oyuncuların anlaşamama durumları yüzünden bitmişti
@Yiğitt ile ergen kızlık dönemlerimiz haluk piyese yanıyorduk o dönemler
@xemrexxx @mrt-06 @sokak sanati @cookies @MasacRE- @Harunnn60
nasıl 42 yasında olur bu adam ilginç vllaMemelerini gösterdikçe kuduruyordun tabi demi çikinella @xemrexxx mod on
Gerçekten dönemine göre çok güzel işti. Ayrıca Haluk Piyes karizmasına laf söylenemez.Dizinin reytingleri çok iyiydi oyuncuların anlaşamama durumları yüzünden bitmişti
oktayda aynı zamanda kuzey rüzgarında oynuyordu o dönem iki diziyede üzülmüştüm vllaGerçekten dönemine göre çok güzel işti. Ayrıca Haluk Piyes karizmasına laf söylenemez.
sınırsız hizmet.Arkadaşlarım, kuzenlerim bana hep sorardı küçükken bu diziyi izliyor musun yeni bölümü filan bende yalandan he he diyordum çok gıcık kapmıştım o zamanlar nedense. .
Herkesin izlediği bir dizi gibi ama neden erkenden yayından kalktığı hakkında kimsenin fikri yok.
Öncede okumuştum içlerine sinmemiş ama bu işlere reytinge bakar. Reyting rekoru kırsa asla kaldırmazlardı.
O dönem reytinglerle ilgilenmesem de 18-19 alıyordu diye biliyorum.Öncede okumuştum içlerine sinmemiş ama bu işlere reytinge bakar. Reyting rekoru kırsa asla kaldırmazlardı.
Sırf meraktan gidip baktım reytinglereO dönem reytinglerle ilgilenmesem de 18-19 alıyordu diye biliyorum.
bu bilgiyi forumdan almıştım konuşmuştuk bir ara. Dizinin reyting sorunu yoktu. Ben bulamadım bir link at biz de bakalım.Sırf meraktan gidip baktım reytinglere
En fazla 7 almış, o da ilk bölümde. Zamanla azalıp 3-4 diye gidiyor. En iyi 3. olmuş cuma günü, bir iki kez o da
Uçankuş'tan baktım, oradan link veremem. Ama kendin bakabilirsin, 14 Eylül 2007'de başlayıp 7 gün arttırarakbu bilgiyi forumdan almıştım konuşmuştuk bir ara. Dizinin reyting sorunu yoktu. Ben bulamadım bir link at biz de bakalım.
boksörlerle çalışmak zormuş diyor usta.
http://www.medyafaresi.com/haber/re...i-peki-osman-sinav-pusati-neden-bitirdi/19088
kız @Yiğitt le ağda da yapmışınızıdır sizDizinin reytingleri çok iyiydi oyuncuların anlaşamama durumları yüzünden bitmişti