YS Halkın Polisi 246.Bölüm (8.Sezon 9.Bölüm)

beşiktaş tribünün kırmızı kart görmesi hakem tarafından polislerde kırmızı kart göstericek beşiktaş ümraniye taksimde bekliyen taraftarlara bu komik değilmi
TRİBUN DERKEN seyircilermi kırmızı kart görüyor o nasıl oluyor ayoll :F

Son düzenleme:
aaa bana kırmızı gösterse oklavayı kafasına geçirrdim hakemin :F
Spor şube oklavayı kadıköyde nasıl sokacan çok iyi koruma yapıyorlar ancak havadan oklava hakeme çarpsa komik olur

Fenerbahçe seyircisiz maçta seyircisiz lik cezası aldı stada havadan dilek feneri içinde meşale attılar Avrupada ilk

Spor şube oklavayı kadıköyde nasıl sokacan çok iyi koruma yapıyorlar ancak havadan oklava hakeme çarpsa komik olur

Fenerbahçe seyircisiz maçta seyircisiz lik cezası aldı stada havadan dilek feneri içinde meşale attılar Avrupada ilk
trübüne okadar eşyaları nasıl sokuyorlar ozaman cnm ben görüyorum sahaya birsürü şey atıyorlar :F

@Çiğdem- Halkın Polisinde sezon finaline doğru Son 10 bölüm ortalık karışıyor
ekip örgütün peşinde örgüt te ekibin peşinde bu örgütü destekleyen gizemli bir güç
var bakalım ekip ne yapacak örgütün istanbul teşkilatının başında olan intikam için neler yapacak bu intikamın sebebi ne olacak @Çiğdem- @Harunnn60 247-248 249.bölümler bunun cevabını verecek 250 ye nasıl girecek oda soru işareti o süpriz vurulmamı yoksa acımasızca bir katliam girişimi meydana gelecek @Çiğdem- @sokak sanati @XanTier

@Çiğdem- Halkın Polisinde sezon finaline doğru Son 10 bölüm ortalık karışıyor
ekip örgütün peşinde örgüt te ekibin peşinde bu örgütü destekleyen gizemli bir güç
var bakalım ekip ne yapacak örgütün istanbul teşkilatının başında olan intikam için neler yapacak bu intikamın sebebi ne olacak @Çiğdem- @Harunnn60 247-248 249.bölümler bunun cevabını verecek 250 ye nasıl girecek oda soru işareti o süpriz vurulmamı yoksa acımasızca bir katliam girişimi meydana gelecek @Çiğdem- @sokak sanati @XanTier
demek halkın polisinede az kaldı bekliyoruz cnm :bhr:

kısa iyidir sihirli hayatlarda 2 bölüm kaldı galiba :F
iki dizi var elimde erkene alırdım o sihirli hayatların sezon finalinide belki sen dizi yazarsan değişir çünkü iki diziyle o boşluğu gerekirse halkın polisini koymam gerekicek oda sıkıntı
Sihirli hayatlar 2.sezonun 13.bölümünde yani 39 da 26 da başladı

iki dizi var elimde erkene alırdım o sihirli hayatların sezon finalinide belki sen dizi yazarsan değişir çünkü iki diziyle o boşluğu gerekirse halkın polisini koymam gerekicek oda sıkıntı
Sihirli hayatlar 2.sezonun 13.bölümünde yani 39 da 26 da başladı
sihirli hayatları bitir halkın polisiyle devam et cnm halkın polisinden sonra sihirli hayatlar gelir yine :A