Önlenemez düşüşün başlangıcı olarak kabul ediyorum.Bir bölüm düştü diye hemen diziyi bitirdiniz dur bakalım haftaya tekrar yükselir düşmez kalkmaz bir Allah
Önlenemez düşüşün başlangıcı olarak kabul ediyorum.Bir bölüm düştü diye hemen diziyi bitirdiniz dur bakalım haftaya tekrar yükselir düşmez kalkmaz bir Allah
Söz'e tebrikler.
Kayıtdışı yükselmezse 13. bölümde bitecek gibi. Erkan'ın erken biten ilk dizisi FOX'ta olacakmış demek. @xBUGRAx
İzleyici Kırgın Çiçekler'den sıkılmaya başlamış hafiften.
İsimsizler biraz toparlanmış ama en fazla yıl sonuna kadar devam eder.
Dizi yükseliyor herkes de ne kadar bitirmeye meraklıymışSöz'e tebrikler.
Kayıtdışı yükselmezse 13. bölümde bitecek gibi. Erkan'ın erken biten ilk dizisi FOX'ta olacakmış demek. @xBUGRAx
İzleyici Kırgın Çiçekler'den sıkılmaya başlamış hafiften.
İsimsizler biraz toparlanmış ama en fazla yıl sonuna kadar devam eder.
Japonyalı Gelin dizi olsun @mrt-06
Kanal D için haftayı 14 güne çıkarmak lazım anca o zaman bitmez.Dizi yükseliyor herkes de ne kadar bitirmeye meraklıymış
FOX biraz şanssız ya önce beğenmeyip Kanal D'ye kaptırdıkları Meryem 7-8 reyting aldı şimdi de Kayıtdışı fos çıktı.
Çoğu dizinin kaderi 2. bölümden sonra belli oluyor. Kötü değil ama en az 7-8 reyting bekliyordu herkes.Ay depresyona sokarsın insanı. Senarist değişir yükselir düşmemiş işte.
Efsanemiz. TOTAL'de uçardı valla.
Yanlış düzeltmeyi sevmiyorum ama yine araya gireceğim çünkü İstanbul'dan sonraki o kesme gözüme çok batıyor.İstanbul'lu Gelin'i geçer. Pazar sabahı verse keşke.
Hayat Bilgisi'nde de oynamıştı o kız, çok seviyorum en azından aynı temada başka bir dizi çekseler.İstanbul'lu Gelin'i geçer. Pazar sabahı verse keşke.
İstanbul'lu Gelin'i geçer. Pazar sabahı verse keşke.
Uta utan birde Türkçe öğretmeni çıkacaksın sen.Yanlış düzeltmeyi sevmiyorum ama yine araya gireceğim çünkü İstanbul'dan sonraki o kesme gözüme çok batıyor.
Yanlış düzeltmeyi sevmiyorum ama yine araya gireceğim çünkü İstanbul'dan sonraki o kesme gözüme çok batıyor.
Çocuklara da böyle öğretecekse yandık.Hayat Bilgisi'nde de oynamıştı o kız, çok seviyorum en azından aynı temada başka bir dizi çekseler.
Ayumi Takano (高野あゆ美)
Ekli dosyayı görüntüle 57215
Uta utan birde Türkçe öğretmeni çıkacaksın sen.
O nasıl ödevmiş çüş artık. 😱70 sayfa yazım kılavuzunu deftere geçirme ödevim var birkaç aya yazım yanlışı görürsen bölüm değiştiririm. @mrt-06
Sınava girmeye doymadın galiba.70 sayfa yazım kılavuzunu deftere geçirme ödevim var birkaç aya yazım yanlışı görürsen bölüm değiştiririm. @mrt-06
Çocuklara da böyle öğretecekse yandık.
O nasıl ödevmiş çüş artık. 😱
Yakında yeni program başlatayım diyorum her bölümde mesajlardaki yazım yanlışlarını konu alırım farklı bir format olur.Sınava girmeye doymadın galiba.
Sınava girmeye doymadın galiba.
Sen öyle kabul et haftaya yeniden yükselince öyle diyecek misin bakalımÖnlenemez düşüşün başlangıcı olarak kabul ediyorum.
Ünlülerin yazım hatası mı?Yakında yeni program başlatayım diyorum her bölümde mesajlardaki yazım yanlışlarını konu alırım farklı bir format olur.
2001'li enüklerle.Bir de yeni sistemi deneyelim.
Yok ya öyle olsa Demet Akalın'dan yer kalmazdı buradaki mesajları diyorum.Ünlülerin yazım hatası mı?
2001'li enüklerle.
Yorucu olur bence araştırması.Yok ya öyle olsa Demet Akalın'dan yer kalmazdı buradaki mesajları diyorum.