Vkye girdiğinde bi bişeş votka mı deviriyorsun napıyorsunbir vk.com a gir de gör seviliyor mu önemli olan rus bacılarımızın sevmesi kendileri güzellik ve bacak boyu ortalamasını yükseltiyor neticede dünyanın
Vkye girdiğinde bi bişeş votka mı deviriyorsun napıyorsunbir vk.com a gir de gör seviliyor mu önemli olan rus bacılarımızın sevmesi kendileri güzellik ve bacak boyu ortalamasını yükseltiyor neticede dünyanın
rus kullarımızı bizi çok sever muahbbet ediyoruzVkye girdiğinde bi bişeş votka mı deviriyorsun napıyorsun
Dizide sevmediğim tek isim zaten, çok itici geliyor bana. Keşke çıksa, yokluğu da varlığı da benim için 0
Kalbim ne kadar temiz, Atakan'ı aylar öncesinden gömmüşüm.çok saçma bir oyunculuk performansı sergiliyo.Çok kötü demeyeceğim çünkü oyunculuk yok süflör gibi bir şey.Sır fanları var diye dizide kalması kalitesini düşürüyor dizinin.
yine iddialı olucak ama geçen yıl 1.sıra için rakipleri içerdeydi şimdi aras ve kenan pazartesiye gelirse iki iddialı rakibi olucak zaten hangisi izleyecem tercihte yapamamKalbim ne kadar temiz, Atakan'ı aylar öncesinden gömmüşüm.
FRAGMAN VE ÖN İZLEMELER
''Aslanlar sustu, meydan çakallara kaldı''
@Çiğdem- @Yakamoz-Asi @S.G.A.T.
Fragmanlar muhtesem, bekliyoruz sabirsizlikla yeni bölümü.
film gibi bölümdü vlla bu sezonda totelde zirveye çok rahat oynar yarın 1.oluruzKalbim ne kadar temiz, Atakan'ı aylar öncesinden gömmüşüm.
FRAGMAN VE ÖN İZLEMELER
''Aslanlar sustu, meydan çakallara kaldı''
@Çiğdem- @Yakamoz-Asi @S.G.A.T.
Nasıl korkuttuysak bi de ona rağmen Totalde 1.olamazsa Ne gülerimKayıtdışı bile reklamdan sonra 10 dakika devam etti ilk bölümden.
Çok güzel kareler.film gibi bölümdü vlla bu sezonda totelde zirveye çok rahat oynar yarın 1.oluruz
13. BÖLÜM (YENİ SEZON)
Hayırlı olsun yeni sezonumuz, bol reytingler diliyorum. Dağılan ekip yeniden birleşti, bölüm onun üzerinden ilerledi zaten. Ekip toplandı, Erdem'i de getirdik. Artık operasyonlar başlayacak. Bahar ve Yavuz sahnesi güzeldi, son sahnede o adamın Bahar'ın babası olduğu tam olarak netleşti. (Zaten netleşmişti de tam olarak karşılaştılar. ) Ateş ve Nazlı sahnesi de güldürdü, Nazlı yakışıklı oğlanın eline yapışıp sevgilim dedi. 😱
Çolak'ın oğlu da ölmüş, biz bu adam başımıza bela olur diyorduk @Çiğdem- 😱 Çirkindi zaten, bize Çolak yeter.
Yeni bölümü bekliyoruz, asıl olaylar haftaya başlayacak. Bu hafta ekibin tamamlanması, olayların rayına oturmasıyla falan geçti.
Çok güzel kareler.
O adamı getiriyorlardı demek ki son anda vazgeçtiler, sezon finalinde o kadar gösterdiler. Demek ki tepki ve görüşlerden sonra senaryo değişmiş.hhahah aa sen korkuyorsun diye gebertmişler oğlanı ayoll 😱😱😱
Bu sezonun kötüsü olucak gibi izlenim vermişlerdi ama millette senin gibi korkunca şutladılar demekO adamı getiriyorlardı demek ki son anda vazgeçtiler, sezon finalinde o kadar gösterdiler. Demek ki tepki ve görüşlerden sonra senaryo değişmiş.
Keşanlı ciddi ciddi öldü mü şimdi?
Bir yanım ölsede EDHO'ya gelse diyorYeni bölüm fragmanında gösterilen Şehit Annesi Keşanlı'nın annesi değil. Yani zannetmiyorum Keşanlı'nın öleceğini.
Bir yanım ölsede EDHO'ya gelse diyor